Vela

Brillants Jordi Torres i David Ponsetí entrant al Grup Or de l’Europeu Laser 4.7

No poden anar milor les coses als dos regatistes del Club Nàutic  Ciutadella que disputen el Campionat d’Euopa de la classe Laser 4.7.  Ens arriben molt bones notícies des de la ciutat francesa de Hyeres ja  que en Jordi Torres i en David Ponsetí es troben al Grup Or, entre els  millors del continent europeu.
Dimarts només es va poder dur a terme una jornada i els va anar  realment bé als dos ja que Ponsetí feia una vuitena posició i Torres  un 14, el que els situa entre els millors. En el tercer dia d’Europeu,  el menor dels Ponsetí marxa el 41 de la classificació general absoluta  mentre que el seu company en Es Nàutic, Jordi Torres, és el 50.

Pere-David Ponsetí i Jordi Torres, a per els seus Europeus a Oporto i Hyeres

Tot a punt ja. Des d’aquest passat divendres els germans Pere i David  Ponsetí es troben a les ciutats d’Oporto i Hyeres a on a partir  d’quest dilluns prendran part, en nom de la Selecció Espanyola, dels  Campionats d’Europa en les classes Standard i Laser 4.7. Aquest  diumenge els dos ciutadellencs tenen medicions dels materials i  dilluns començen.
Els dos duen setmanes ja entrenant amb Espanya, en Pere al CAR de  Santander i els darrers dies ja a Portugal i en David en el BISC de  Barcelona També pren part de l’Europeu el seu company d’Es Nàutic,  Jordi Torres a Hyeres.

Josep Marquès (CNC) recupera sensacions i és cinquè a la Copa 1.000

La cosa comença a marxar. Açò és el que pensen el palista del Club  Nàutic Ciutadella, Josep Marquès, i el seu preparador, José L. Moles,  una vegada disputada la Copa Balear 1.000 cadet, a Alcúdia.  L’esportista del CN Ciutadella va finalitzar aquest dissabte cinquè  classificat a la gran Final celebrada a Mallorca, entre tots els  millors semifinalistes de les Illes Balears; abans, Marquès havia  acabat segon a la seva semifinal, guanyant-se el dret a estar entre  els millors.
Una molt bona actuació per a Josep Marquès, que mica en mica va  trobant la seva millor verssió, després d’haver decidit deixar el  Centre de Tecnificació de les Illes Balears i tornar a casa. En Moles  mateix comentava ahir a Alcúdia que estan “molt contents del rendiment  den Josep, tant en actitut com en progressió, que és la bona i  esperada per tots”. També va voler destacar el tècnic d’Es Nàutic el  fet que el seu alumne entreni també algun dia a Maó, amb en Vinca  Escandell, del CM Mahón. “Entre el que fa aquí i allà es va recuperant  en Josep i a un bon nivell”. En dues setmanes el palista del CNC viatjarà a Pontevedra, a Galícia,  per a disputar la Copa de España, iniciant amb una crono, semifinals i  final.

Pere i David Ponsetí (CN Ciutadella), preparant l’Europeu amb Espanya

El regatista internacional del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí,  es troba de fa dies ja a la concentració amb la Selecció Espanyola en  el CEAR de Vela Príncepe Felipe, a Santander, amb l’equip preolímpic  de Laser Standard i els esportistes del Nivell 3 del Pla Nacional de  Tecnificació Esportiva. Ponsetí i companyia preparen de forma conjunta  el Campionat d’Europa Sénior 2019 que es disputarà del 18 al 25 de  maig a Porto (Portugal), amb els entrenadors, Jano Toro i Antonio  Mínguez.
Per la seva part, el seu germà menor, David Ponsetí, és també a les  sessions d’entrenament en el BISC de Barcelona amb la Selecció  Espanyola i del 19 al 25 competirà en el Campionat d’Europa Laser 4.7,  a Hyeres. També hi serà amb ell el seu company del CN Ciutadella, Jordi Torres.

Felip Moll (Es Nàutic), a la regata Badalona-Marsella, preparat des de l’illa

Després d’unes setmanes de preparació i entrenaments a Menorca, amb  travesses de fins a 40kn, l’embarcació Allevà del regatista amb  bandera del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, ja es troba a Badalona  per disputar el Trofeu Badalona 2019. El ciutadellenc, resident a  Catalunya, afonta aquesta complexa regata amb sortida a la ciutat  catalana i arribada a Marsella, en dobles.
En paraules de Feli Moll, “sembla però que el Golf de Lleó no es vol  comportar i que treurè les dents, pel que és esperable un canvi de  recorregut. Veurem què passa”. Informació i seguiment en directe de la regata del ciutadellenc d’Es  Nàutic a la web: http://bcn-mrs.baseminibcn.org

Els germans Ponsetí (Es Nàutic) preparen els Europeus amb Espanya

Dies de feina intensa i acurada pels dos regatistes del Club Nàutic  Ciutadella, Pere i David Ponsetí. Els dos ambaixadors del club de  Ciutadella es troben concentrats des de començaments d’aquesta setmana  amb les respectives Seleccions Espanyoles de Laser Standard i Laser  4.7, preparant cadasqun el seu inminent Campionat d’Europa que es durà  a terme a mitjans d’aquest mes de maig.

A la foto, en David Ponsetí, preparant Hyeres 2019.

Intercanvi nàutic entre el ‘Quadrado’ i Santa Coloma de Farners

Dijous intens el viscut a les aigües de Ciutadella i de la mà d’Es  Nàutic. Prop d’un centenar d’alumnes dels instituts Josep Maria  Quadrado de Ciutadella i de Santa Coloma de Farners (Catalunya), van  dur a terme una polida activitat nàutica, dins el programa  d’intercanvi que estan duent a terme els dos centres docents. Els  alumnes van poder provar pràcticament totes les disciplines i es van  endinsar a la mar amb caic, a més de vela amb alguns laser i creuers  del CN Caiutadella.
Una experiència inoblidable per molts dels alumnes, tant ciutadellencs  com catalans, ja que per més d’un era el seu bateig al mig de la mar..  i Qui sap si d’aquí surt algun futur palista o regatista !!

Es Nàutic és tercer en un igualat Campionat de Menorca per Equips de Pesca Submarina

El Club Nàutic Ciutadella va tornar a donar el call aquest passat cap  de setmana en el Campionat de Menorca d’Equips de Pesca Submarina  2019, aconseguint un digne tercer lloc a la classificació general.  Encara que no van poder revalidar el títol del passat 2018, l’equip
composat per Carles Pérez Vela, David Esquivel i Quico de Borja Camps,  era tercer entre un total de nou grans i competitius equips inscrits.Aquest Campionat de Menorca 2019 per equips va resultar ser dels més  nivellats i entretinguts que es recorden i per molts pocs marges es  van decidir les tres primeres posicions, després del campionat que es  va viure entre Sant Tomàs i Cala Galdana. Primer i segon serien dos  equips del CN Villacarlos.
Des del CN Ciutadella, el vocal de la secció de pesca submarina, Quico  Camps, en nom del club, vol donar les gràcies al Club Náutic  Villacarlos (club organitzador) i a tota la seva directiva per la
fantàstica organització del campionat.Un esdeveniment que va tornar a ser solidari, ja que totes les  captures obtingudes van anar a parar a Caritas Menorca.

El CN Ciutadella compleix en el Campionat de Balears de Caiac de Mar a Porto Petro

No han anat gens malament les coses avui migdia en el Campionat de  Balears de Caiac de Mar 2019 pels representants del Club Nàutic  Ciutadella, dirigits pel preparador, Biel Medina. En aigües de Porto  Petro, a Mallorca, Es Nàutic ha gaudit d’una polida diada de  piragüisme, el que ha ajudat que els seus resultats fossin ben  interessants.
En Cadet, el retornat al CN Ciutadella, Josep Marquès, ha firmat una  quarta posició final d’entre dotze aspirants, donant la cara també en  aquesta categoria els seus companys de club, Àlex Pons i Joan Llabrés.  En Júnior, cinquena plaça de Jordi Marquès; mentre que en les  categories veteranes, terceres posicions de Toni Moll (45-49 anys),  Josep M. Marquès (50-54 anys) i Arturo Grijalba (55-59 anys).
En la classificació general de clubs, el CN Ciutadella ha tancat  aquest Campionat de Balears 2019 en sisena posició.

Es Nàutic afronta el repte de reeditar el Campionat de Menorca per Equips de pesca submarina

Després que el passat cap de setmana el mal temps obligués a  suspendre’l, si no hi ha res de nou, aquest dissabte sí que es viurà,  entre el Penyal Vermell i S’Illot de Binicodrell (Es Migjorn Gran) el  Campionat de Menorca per Equips 2019 de pesca submarina.
El primer equip del Club Nàutic Ciutadella (Quico de Borja Camps,  David Esquivel i Carlos Pérez Vela) i el segon (Jordi Bosch Simó, Bia  Marquès i Juan Cardona) parteixen en aquest campionat amb les clares  intencions i il·lusió de reeditar el títol i subcampionat aconseguits  l’any passat, posició que li va donar l’opció al primer equip de  participar en el Campionat d’Espanya 2018.
Des dels dos equips d’Es Nàutic, que també es trobaran aquest dissabte  amb altres set equips del CN Villacarlos, hi ha ganes de repetir  l’actuació de l’any passat en aquest Campionat de Menorca per Equips,  previ a les dues proves del Campionat de Menorca individual que es  viuran ja el maig i juny.
Dir que dissabte, en cas de mal temps a la costa sud de Menorca, el  campionat es celebraria a la zona entre Punta Pentiner a Punta  Ferraduda, al nord.

Calendario de Noticias

mayo 2019
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031