Atletismo

Posat en Marxa – Anem Cap a Raixa 2019

Posa’t en Marxa, Anem Cap a Raixa!

Reivindicació Camí Vell Palmanyola-raixa

Diumenge 22 de Septembre a les 11:00 hores

Av. Clavells Encreuament amb MA-1140 (ctra S’Esglaieta) amb Sa font Seca

Día Mundial Sense Cotxes

Vine amb sa teva familia i participa a peu, amb bicicleta, a cavall, amb amics i senderistes, esportistes i majors a gaudir des de Palmanyola fins la Finca Pública de Raixa.

També es el teu camí…!

VI Cursa Popular Calonge 2019

VI CURSA POPULAR CALONGE  2019 Sigue leyendo

II Carrera contra el Alzheimer- Reto Vertical 2019

II CARRERA OPEN “RETO VERTICAL “

II CARRERA POPULAR Y CAMINATA CONTRA EL ALZHEIMER Sigue leyendo

XXVIII Cursa Fira d’Arta 2019

XXVIII CURSA FIRA D’ARTÀ 2019 Sigue leyendo

10/5 Millas Ciutat de Maó 2019

IV Edición 10/5 Millas Ciudad de Mahón Sigue leyendo

10/5 Millas Ciutat de Maó 2019

IV Edición 10/5 Millas Ciudad de Mahón Sigue leyendo

V CxM Trapa Trail S’Arracó 2019

V CxM TRAPA TRAIL 2019

NORMATIVA DE LA V TRAPA TRAIL 2019

 

El Club Atletisme Andratx amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Andratx i la FBM organitza la V Trapa Trail a S’Arracó, el proper dissabte 14 de setembre de 2019. A més hi haurà una col·laboració amb el GOB en forma de diada voluntària per ajudar a la restauració de la Trapa.

El recorregut aproximat és de 19,7 Km i 850 m de desnivell positiu, evoluciona pel Camí des Castellàs, passem per ses Rotes de s’Hereu,sa Coma de sa Font cap a les cases de Ses Basses i cap es Cap Fabioler arribant a la Trapa, pujam pel Pas de ses Ànimes i davallem cap es Coll des Cairats i ja anem cap a S’Arracó on finalitzem a la plaça General Weyler.

Aquesta cursa està dins la Lliga balear de curses de muntanya de la FBME

INSCRIPCIONS

 • 18 € per als federats (mínim modalitat B o superior) de la FBME, o equivalent nacional.
 • Els no federats hauran de pagar 5 € més en concepte d’assegurança de dia.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n’haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3 €.

Inscripcions, des del dimecres 15 d’agost a les 20:00 hores fins divendres 13 de setembre a les 12:00 hores a www.elitechip.netEls no federats només es poden inscriure fins el dijous abans de la cursa a les 12 hores del matí.

Tots els participants hauran de presentar el DNI a l’hora de recollir el dorsal. Es recolliran els dorsals el dia de la cursa a la zona de sortida a partir de dues hores abans de la sortida.

S’oferiran 250 places per a tots els participants.

L’edat miníma per participar és de 15 anys complits el dia de la cursa.

No hi haurà cap llista d’espera. Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar en la cursa, ha d’enviar un mailinformant de la incidència a la Federació Balear de Muntanya i Escalada, amb còpia a Elitechip i al club organitzador.

Només es retornarà el 70% de la inscripció avisant amb una setmana d’antelació

Per retornar els doblers de la inscripció serà necessari el corresponent certificat mèdic o equivalent.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 15:45 h. a la Plaça Weyler de S’Arracó. A partir de les 17:30 h es realitzarà un briefing previ a la sortida, que es donarà a les 17:45 h.

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa i els jutges de la FBME que farà complir el reglament de la Lliga balear de curses de muntanya en vigor per l’any 2019.

El lliurament de premis serà aproximadament a les 20:45 h.

LIMITACIONS

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permetenles dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de cursa.

Així mateix serà sancionat al moment qualsevol participant que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats.

Hi haurà tres punts d’avituallament líquid i un d’ells amb sòlid, aproximadament al km 5,4 (Coma de sa Font), al km 12 el segon amb avituallament sòlid (La Trapa) i al km 17,5 el tercer (cementiri de S’Arracó). No es permetrà treure cap tipus d’aliment fora de la zona d’avituallament.

Tots els participants estan obligats a portar tassó o envas reutilitzable i si utilitzen bastons tindrà que dur el tap de goma a les puntes i portar un joc de recanvi.

El temps màxim per completar tot el recorregut serà de 3:30 h. A partir d’aquest moment es tancarà la classificació i es procedirà allliurament dels trofeus, quedant fora de cursa els corredors que encara no hagin finalitzat.

Tots els corredors que es retirin ho han de comunicar al personal de la cursa, i al control d’arribada.

Aquesta prova és una cursa per muntanya i com a tal apte, només per esportistes amb la preparació, aptituds i entrenament adient. Es recomana disposar d’un reconeixement mèdic recent de l’any en curs.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar- los.

L’organització, amb l’aprovació del comitè de competició, es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la Lliga de Mallorca de curses de muntanya de la FBME. La inscripció en aquesta provacomporta l’acceptació de la present normativa i el reglament de la FBME (consultar www.fbmweb.com).

RECORREGUT DE LA CURSA

El recorregut de la cursa és part del GR221 des de S’Arracó fins Ses Basses pel camís des Castellàs, després arriba a la Trapa que està catalogada com a Paratge Natural i Zona d’Especial Conservació Natura 2000. Com que la cursa transita per finques privades amb bestiar a lloure, i per zones amb perill d’erosió i alt

valor ecològic no està previst facilitar el recorregut de la cursa pel seu entrenament. Perdoneu les molèsties que aquest fet comporta en benefici del medi.

MATERIAL OBLIGATORI

És obligatori dur frontal amb les piles o bateries carregades, també es recomana l’ús de la llum trasera. A les 20 hores és la posta de sol pel que serà obligatori el seu ús per als participants que no hagin arribat dins aquesta hora.

CATEGORIES

 • Cadet dones i homes: per a participants entre els 15 i 17 anys.
 • Junior dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.
 • Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Absolut dones i homes: per a participants d’entre 24 i 39 anys.
 • Veterà dones i homes: per a participants d’entre 40 i 49 anys.
 • Master 50 dones i homes: per a participants d’entre 50 i 54 anys.
 • Master 55 dones i homes: per a participants d’entre 55 i 59 anys.
 • Màster 60 dones i homes: per a participants de més de 60 anys.

Premis pels tres primers classificats de la general (absolut) i pels guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables. Premi per als tres primers locals, masculí i femení.

Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

SERVEIS PELS CORREDORS

L’organització posa a disposició dels corredors:

 • Camiseta o prenda textil
 • Avituallaments de beguda i/o fruita durant la cursa i beguda i fruita a l’arribada
 • Servei de fisioteràpia, massatge i recuperació
 • Assistència mèdica i ambulància a l’arribada
 • Servei de DESA (desfibrilador extern automàtic) fent el tancament de la cursa (prova cardioprotegida)

Andratx a 25 de juliol de 2019 La direcció de cursa

 

Sigue leyendo

XVII Pujada a Sa Comuna de Bunyola 2019

CURSA PER MUNTANYA “XVII PUJADA A SA COMUNA DE BUNYOLA 2019” Sigue leyendo

XI Triatló Sprint Ciutadella 2019

XI Triatlo Sprint de CiutadellaCalen Blanes 2019 Sigue leyendo

XVI Sa Milla – Travesia C.N. Arenal – Cala Blava 2019

XVI Sa Milla – Travesía C.N. Arenal – Cala Blava 2019 Sigue leyendo

Calendario de Noticias

septiembre 2019
L M X J V S D
« Ago    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30