Archivo diario: 21 enero, 2019

Gran estrena del CN Ciutadella a Palma de cara al curs 2019 de piragüisme

Esperançadora estrena dels piragüistes del Club Nàutic Ciutadella  aquest passat dissabte en el Trofeu Sant Sebastià viscut a  l’emblemàtic Parc de la Mar, a Palma de Mallorca. Es Nàutic, amb els
seus monitors José L. Moles i Biel Medina al front, es va desplaçar  amb 15 piragüistes i tots ells van mostrar-se a un bon nivell en  aquest primer trofeu del 2019.
Entre els participants del CNC en categoria Prebenjamí cal destacar  l’actuació de n’Aingeru Salaverría, que es feia amb un segon lloc en  la seva estrena en una competició; com destacable també la regata dels  Benjamins Miquel Llompart, Joan Vinent i el quart lloc d’Albert Riera,  amb una gran remuntada. En Alevins, notable estrena de Marc Juan i  Ivan Zornoza i sobre tot el primer lloc de Haize Quevedo mentre que en  Infantil, Nàdia Salvador, Miquel Salord i el tercer lloc de Marc Sans.  En Cadet el coratge de na Nara Triay culminant la prova va ser  interessant, com el paper d’Alex Pons i Joan Llabrés. Destacar però el  quart lloc de Josep Marquès, d’Es Nàutic i per segon any al Centre de  Tecnificació IB. I la perseverança de Jordi Marquès a Júnior.«Estem molt orgullosos pel bon comportament i l’actitud competitiva  demostrada en la regata i açò ha donat lloc a bons resultats»,  destacaven els entrenadors del piragüisme del CN Ciutadella.

Recuerdos. Margaritense (Preferente) 03-04

Recuerdos.

Luto en la UE Alcudia; ha fallecido el presidente Toni Ruz

Es un momento muy duro el tener que comunicar el fallecimiento de nuestro Presidente Antonio Ruz. No ha podido superar un infarto esta madrugada.

Pérdida desastrosa para nuestro Club. Persona que ha dedicado toda su vida al fútbol, como jugador, entrenador, secretario técnico, directivo y finalmente Presidente.

Apoyar a la familia en estos momentos tan duros para cualquier cosa que necesiten.

Desde futbolbalear transmitimos nuestras más sincera condolencias a toda la familia, amigos y al club por tan sensible pérdida.

Descanse en paz un hombre de fútbol.

UE Alcudia

SANDRO EHRAT, CAMPEÓN DEL PRIMER ITF 15K DE LA RAFA NADAL ACADEMY

El jugador suizo ha conseguido la victoria en el Rafa Nadal Academy by Movistar Men’s I, tras imponerse en la final al sueco Markus Eriksson por 6/4 6/2, cerrando la semana sin perder un solo set. Ehrat, 589 del ránking mundial, consigue así su 5º título ITF, tras el conseguido el septiembre pasado en Italia (Santa Margherita di Pula).  Sigue leyendo

SANTOS 3ª (POBLENSE) 04-05

III Duatló Sud 2019

III Duatló Sud Sigue leyendo

Recuerdos. SANTY BALEARES 3ª 04-05

Calendario de Noticias