Archivo diario: 15 abril, 2019

David Ponsetí tercer espanyol sub16 a l’Europa Cup de França

El regatista del Club Nàutic Ciutadella torna a casa després del seu  destacat paper a l’Europa Cup Laser 4.7 celebrada a la ciutat de  Hyeres. El representant menorquí d’Es Nàutic acabava aquest diumenge  com a tercer espanyol sub-16, 11è espanyol en general, el 19è sub-16  absolut i el 49è de la general, amb els millors regatistes del món  presents a la cita.
Al darrer dia d’Europa Cup, a les finals, només es van poder dur a  terme dues proves, de tres programades. Unes proves molt forçades, ja  que el vent en feia de les seves als regatistes; no era estable, ni  amb intensitat ni en direcció, amb ‘roles’ molt grans.
Molt bon entrenament per David Ponsetí de cara al pròxim Campionat  d’Europa del mes de maig que es celebrarà al mateix club nàutic de  Hyeres (França). Ponsetí es desplaçarà amb la Selecció Espanyola.

MARC KTIRI AVANZA RONDA EN EL ITF JUNIOR DE TARRAGONA

Marc Ktiri, Luis Francisco y Gloria Alogo han viajado a Tarragona para disputar un ITF Junior de grado 5 en el CT Tarragona.

Marc avanzó hasta segunda ronda en el cuadro de individuales, donde cayó ante el primer cabeza de serie, Max Alcalá, por 6/3 6/4. En dobles sigue en competición y hoy disputará las semifinales, precisamente haciendo pareja con Max Alcalá.

En el cuadro masculino también participó Luis Francisco, que no pudo superar la fase previa; por su parte Gloria Alogo tampoco pudo superar su partido de primera ronda del cuadro final, cayendo por un ajustado 6/4 4/6 6/4 ante la francesa Berecoechea.

V FelanitXtrem 2019

V FelanitXtrem 2019
Sigue leyendo

Recuerdos

Recuerdos.

Gran paper dels palistes del CN Ciutadella a la Copa Balear de Promoció

Avui migdia s’ha donat per acabada a Pollença (Mallorca) la II Copa  Balear de Promoció 2019, la que ha reunit als més petits de les Illes  Balears i un esdeveniment del piragüisme autonòmic en el que no hi ha  faltat el Club Nàutic Ciutadella, que ha realizat un molt bon paper en  general, tornat a l’illa ben contents. Gran actuació en general dels  regatistes del CNC benjamins K1: Aingeru Salaverría, Albert Riera,  Joan M. Llompart i Joan Vinent, també en K2; els alevins K1, Haize  Quevedo, Iván Zornoza i Alba Jáimez, amb Quevedo i Zornoza també K2; i  els infantils K1, Miquel Salord (A), Nàdia Salvador i Marc Sans (B),  amb Salord i Sans de K2.
Més a nivell individual, en una Copa marcada pel bon temps que s’ha  viscut a la localitat mallorquina, remarcable la cinquena plaça en  Infantil B de Marc Sans; les primera, sisena i setena places d’Albert  Febrer, Miquel Lompart i Joan Vinent a Benjamí; la tercera posició de  Haize Quevedo en Aleví A o la setena en K2 de la parella Miquel  Salord-Marc Sans, en Infantil.

Calendario de Noticias