Óscar Rico rescindeix el seu contracte amb l’ATB

El club té dues fitxes lliures perquè ahir Rodrigo Cuenca firmà la baixa en estar lesionat pel que resta de temporada Horacio: “Volem els 3 punts perquè l’afició ho mereix”

 

Óscar Rico ha fet avui el darrer entrenament amb l’ATB. Club i jugador han arribat a un acord per rescindir el contracte que lligava el futbolista fins el 30 de juny. Rico ha disputat 8 partits, 7 d’ells de titulars. Rico s’ha acomiadat avui dels seus companys. És la segona fitxa lliure de què disposa el club ja que ahir Rodrigo Cuenca firmà la baixa federativa en estar lesionat de gravetat i no tornar a jugar el que resta de temporada.

 

D’altra banda, avui la plantilla ha fet el penúltim entrenament abans de rebre diumenge a les 12:00 hores al Cornellà. Per agrair el suport de l’afició tot l’any, el club regalal 365 entrades als socis amb l’objectiu d’omplir els 2.200 espectadors que té Son Malferit. Ja se n’han retirades més de 200 entrades, quedant 150 aproximadament per diumenge en taquilla.

 

En acabar la sessió, el tècnic Horacio Melgarejo ha comparegut davant la premsa:

 

Horacio: “Ens hem de preocupar per fer les coses bé, tenim ganes de guanyar, vengui el darrer o el tercer, volem els tres punts perquè el club, afició i futbolistes ho mereixen. Mirar per enrere no serveix de res. El punt en Alcoi l’hem de fer bo diumenge. M’he d’adaptar als 22 futbolistes i no al revés. Ja conec part de la plantilla i els qui no coneixia molt bé aquests dies. Creixerem dia a dia. Més que pressió tenim ganes de guanyar i això pot fer que cometem errades. Sobre la sanció, sé que els àrbitres comanden, també s’equivoquen i jo donaré suport des del lloc a la grada que em toqui. Per a noltros és molt important l’afició, que els jugadors se sentin amb suport perquè volem els tres punts com ningú”.

 

 

Óscar Rico rescinde su contrato con el ATB

El club tiene dos fichas libres porque ayer Rodrigo Cuenca firmó la baja al estar lesionado por lo que resta de temporada


Horacio: “Queremos los 3 puntos porque la afición lo merece”

Óscar Rico ha hecho hoy el último entrenamiento con la ATB. Club y jugador han llegado a un acuerdo para rescindir el contrato que ligaba el futbolista hasta el 30 de junio. Rico ha disputado 8 partidos, 7 de ellos de titulares. Rico se ha despedido hoy de sus compañeros. Es la segunda ficha libre de que dispone el club ya que ayer Rodrigo Cuenca firmó la baja federativa al estar lesionado de gravedad y no volver a jugar lo que resta de temporada.

 

 

Por otra parte, hoy la plantilla ha hecho el penúltimo entrenamiento antes de recibir el domingo a las 12:00 horas en Cornellà. Para agradecer el apoyo de la afición todo el año, el club regala 365 entradas a los socios con el objetivo de llenar los 2.200 espectadores que tiene Son Malferit. Ya se han retiradas más de 200 entradas, quedando 150 aproximadamente para el domingo en taquilla.

Al finalizar la sesión, el técnico Horacio Melgarejo ha comparecido ante la prensa:

Horacio: «Nos tenemos que preocupar por hacer las cosas bien, tenemos ganas de ganar, venda el último o el tercero, queremos los tres puntos para que el club, afición y futbolistas lo merecen. Mirar para atrás no sirve de nada. El punto en Alcoy la tenemos que hacer bueno el domingo. Me he adaptarse a los 22 futbolistas y no al revés. Ya conozco parte de la plantilla y los que no conocía muy bien estos días. Creceremos día a día. Más que presión tenemos ganas de ganar y eso puede hacer que cometemos errores. Sobre la sanción, sé que los árbitros mandan, también se equivocan y yo apoyaré desde el sitio en la grada que me toque. Para nosotros es muy importante la afición, que los jugadores se sientan con soporte porque queremos los tres puntos como nadie».

 

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930