XII CxM Sa Talaia 2019

XII CURSA PER MUNTANYA SA TALAIA

CAMPIONAT DE BALEARS PER SELECCIONS DE CLUBS

NORMATIVA XII CURSA PER MUNTANYA SA TALAIA

1. La XII Cursa de Muntanya sa Talaia és una cursa per muntanya organitzada per l’Ajuntament  de Sant Josep de sa Talaia. La  prova tindrà lloc el diumenge 24 de març de 2019.

2. Aquesta prova està autoritzada per la Federació Balear de muntanyisme i escalada i estarà sotmesa al reglament de curses per muntanya d’aquesta Federació.

Aquest any la prova és “CAMPIONAT DE BALEARS PER SELECCIONS DE CLUBS

3. Hi ha dues modalitats ; una caminada popular de 12 km i una prova competitiva de 20 km, ambdues tenen la sortida i arribada al camp de futbol de Sant Josep de sa Talaia. La caminada començarà a les 10.00 h. La sortida de la cursa està prevista per les 11.00 h.

4. El traçat de la prova es desenvolupa quasi pràcticament en la seva totalitat dins del  LIC ES 53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5. Les inscripcions de les dues modalitats  es formalitzaran a través de la pàgina Web d’Elitechip. El preu de les inscripcions és de 3,00 euros per la caminada ,5,00 euros els participants no federats per la cursa i 3,00 euros els corredors amb llicència de la Federació Balear de muntanya. La recaptació integra serà donada a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB). Tots els participants rebran una camiseta commemorativa d’aquesta edició de la cursa.

6. La cursa competitiva consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant.

7. Hi haurà un avituallament al km 5 de la caminada i de la cursa i al km 15 de la cursa competitiva amb aliments líquids i sòlids. Els participants tindran l’obligació de portar un got per consumir  l’avituallament líquid.

Tots els productes que els participants portin per a ser consumits durant la prova hauran d’anar marcats amb el número de dorsal del corredor. L’organització podrà supervisar en qualsevol moment abans de la cursa el material que porten els corredors.

8. Tant la caminada popular com la cursa competitiva estan marcades amb fletxes de color taronja i cintes de plàstic. Aquestes senyalitzacions és col·locaran la setmana abans de la prova i es retiraran l’endemà a la competició.

9. Tots els participants hauran de dur un telèfon mòbil per informar a l’organització de qualsevol incident durant la prova. L’organització disposarà de diversos telèfons de contacte.

10. No es permetrà cap mena de conducta de menyspreu cap a l’organització, participants i medi ambient.

11.  El lliurament de premis es realitzarà abans de la finalització de la prova. El temps límit per concloure les dos proves és de 3 hores.

12. Pel fet de la inscripció i/o participació en la prova els participants cedeixen de forma gratuïta, el seu dret d’imatge, així com el seu nom, perquè puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, Internet o xarxes socials, amb finalitats publicitàries amb relació a l’esmentada prova esportiva.

13. Per garantir la seguretat dels participants en la prova, l’organització comptarà amb el suport d’una ambulància medicalitzada. Així com amb la col·laboració de la policia local de Sant Josep de sa Talaia i voluntaris de protecció civil.

14. La formalització de la inscripció implica la acceptació expressa d’aquest reglament.

Calendario de Noticias
octubre 2019
L M X J V S D
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031