Dues notícies de piragüisme i Copa del Món de vela

LA MANCA DE VENT, PROTAGONISTA EN NEGATIU A LA COPA DEL MÓN DE GÈNOVA,
ON HI ÉS PERE PONSESTÍ

El vent d’aquest dimecres en la tercera jornada de la World Cup Series  (Copa del Món) de vela que es disputa a Gènova (Itàlia) va impedir el  normal desenvolupament de la competició en la que hi és el regatista  del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí.La disciplina de Laser Standard va sortir al camp de regates dimecres  però el comitè no va poder donar cap sortida per bona. «Els regatistas  tenen moltes ganes de poder competir i demostrar que han arribat a  Gènova en bona forma», assegurava a la premsa internacional, Jano  Toro, entrenador nacional de Laser.
Pere Ponsetí el dia abans, dia de l’estrena de la Copa del Món, ja va  patir aquestes dolentes condicions de molt poc vent i per tant només  duen una prova feta; el ciutadellenc va fer un 25 i va ser el millor  espanyol.

JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE PIRAGÜISME ENTRE ELS TRES CLUBS DE L’ILLA
AL PORT D’ADDAIA, AMB UN GRUP D’ES NÀUTIC

Els palistes del Club Nàutic Ciutadella no en tenen prou mai i fins i  tot per Setmana Santa aprofiten per endinsar-se a la mar. En aquesta  ocasió, junt amb els seus companys del Club Marítimo Mahón i del Club  Nàutic Villacarlos, realitzaran dins aquests dies festius una  interessant Jornada de Tecnificació en aigües del Port d’Addaia. En  concret es reuniran els piragüistes dels tres clubs insulares en les  categories Infantil, Cadet i Júnior, amb una important representació  d’Es Nàutic.Una prova més de cara al pròxim Campionat de Balears de Caiac de Mar
2019 que es celebra la setmana que ve a Porto Petro (Mallorca).

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930