BORJA TORRES I DAVID PONSETÍ, D’ES NÀUTIC, INTENSIFIQUEN DES DE PALMA LA POSADA A PUNT PER L’EUROPEU 4.7 DE PORTUGAL

Els nostres regatistes del Club Nàutic Ciutadella, Borja Torres i David Ponsetí, són a Palma de Mallorca per a intensificar els seus entrenaments i preparació amb el combinat espanyol de cara al pròxim Campionat d’Europa Làser 4.7 que viuran aquest pròxim mes d’agost. I ho fan els dos regatistes CNC seleccionats dins la Selecció Espanyola, en el que serà el seu retorn oficial a les competicions, des que esclatàs la crisi sanitària de la covid-19.

Per preparar aquest Europeu Làser 4.7 la parella Borja Torres-David Ponsetí s’ha entrenat tres dies per setmana en aigües de Ciutadella i també han assistit a dues concentracions amb l’Equip Balear, una a finals de juny i una altra a finals d’aquest mateix mes de juliol. El Campionat d’Europa es celebrarà a Vilamoura (Portugal), del 12 al 22 d’agost, amb sis dies de regates, amb dues proves cada dia.
Tant en Borja Torres com en David Ponsetí, que tornen ser a Mallorca, on des del Club Nàutic s’Arenal intensifiquen la seva preparació per Portugal, ens transmeten la seva il·lusió. Torres: «Pel que a les meves sensacions són bones, hem preparat bé el campionat i intentaré fer un bon Europeu. Soc conscient que hi haurà molt de nivell, el meu objectiu és finalitzar de la millor manera possible a dins del Grup Or. Estic molt il·lusionat i tenc moltes ganes de competir», diu.
Per preparar l’Europeu ens diu David Ponsetí «partiré amb l’equip nacional el dia 6 d’agost. Els nostres entrenadors, Antonio Mínguez i Adrián Cruz, ens han dit que ens inscriguem a una regata prèvia que es farà just abans de l’Europeu, que durarà des del 14 fins al 21 d’agost. Així farem la concentració allà mateix». A part d’açò amb l’equip balear els dos representants menorquins del CN Ciutadella estan entrenant i fent concentracions. Ponsetí: «Estic molt motivat, ja que és el darrer any que prioritzo el 4.7, i tinc moltes ganes de fer-ho el millor possible. M’agradaria quedar dins els 10 primers de la general».
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930