ES NÀUTIC S’ADHEREIX A LA SOL·LICIT A L’AJUNTAMENT PERQUÈ ES RECONEGUI A ANDREU TRIAY MAYANS PER LA SEVA TASCA PER CIUTADELLA

El Club Nàutic Ciutadella ha comunicat aquesta setmana al ciutadellenc Andreu Triay que recolza la seva sol·licitud davant l’Ajuntament de Ciutadella d’un reconeixement a la figura d’Andreu Triay Mayans per la tasca feta en favor del poble de Ciutadella.

El mateix Triay, a través de les seves xarxes, ho agraeix “sincerament i que considero una justa resposta que esper ajudi a sensibilitzar al consistori com exemple de totes aquelles persones que desinteressadament lluiten per engrandir i millorar la vida dels conciutadans a un mon cada vegada més mercantilitzat”, comenta Andreu Triay a les xarxes.
Recordem que enguany es celebren els 50 anys de la inauguració de l’actual edifici del Club Nàutic Ciutadella, un important avanç per Ciutadella que va venir gràcies a la feina i coratge d’Andreu Triay Mayans. Triay en va ser el gran impulsor de la construcció en el Passeig Marítim de Ciutadella i de fet, el 2013, se li va dedicar una placa com a impulsor i artífex.
FOTO: Posada de la primera pedra de l’edifici, amb Andreu Triay Mayans de protagonista.

Club Nàutic Ciutadella

Calendario de Noticias
marzo 2021
L M X J V S D
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031