El CE Constància fa entrega d’una camiseta del centenari emmarcada als principals patrocinadors del club

La directiva del Club Esportiu Constància ha fet entrega d’una camiseta del centenari emmarcada als principals patrocinadors del club en agraïment pel seu suport en les darreres temporades, tant al futbol base com al primer equip.

Durant l’entrega de les camisetes, el president del club, Rafel Palou ha comentat que “volem donar les gràcies a totes les empreses que durant aquestes darreres temporades mos han mostrat el seu suport i ens han ajudat de manera important al desenvolupament del nostre projecte esportiu. Gràcies a FIBWI, Quely, Illes, Ópticas Florida, MAN, Amer, Maties Amer, Euronics, McDonald’s i Paco Risco”.

A Euronics, McDonald’s i Ópticas Florida no se li va poder fer entrega de la camiseta, però se’ls hi entregarà en un partit del Juvenil A.

Palou també ha volgut donar les gràcies a l’empresa que ha col·laborat en emmarcar les camisetes “volem agrair la col·laboració del taller L’Art des Quadre, que ha emmarcat les camisetes que s’han entregat i que també ha col·laborat amb el nostre club”.

D’aquesta forma, el club inquer mostra el seu agraïment a totes les empreses que aquesta temporada del centenari han volgut col·laborar amb el Constància i col·locar el seu logotip a les diferents equipacions dels equips del club.

Calendario de Noticias
marzo 2024
L M X J V S D
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031