Tres membres del CNC al Campionat d’Espanya Joves Promeses de piragüisme»

La representació del Club Nàutic Ciutadella, Miquel Llompart, Berta Sans i Alba Jáimez, ha aconseguit el que s’havien proposat i més per aquest Campionat d’Espanya a Cádiz.
Amb més de 1.000 participants i un temps espectacular, tant els regatistes com l’equip humà que els acompanyava, han pogut disfrutar d’una preciosa regata a Arcos de la Frontera. Els tres regatistes del Club Nàutic Ciutadella estaven molt nirviosos, ja que era la primera competició nacional que assistien, però tot i així, han aconseguit superar les seves marques personals. Han aconseguit quedar en molt bona posició en relació al nombre de participants i el nivell que hi havia en aquest Campionat Nacional. Na Berta Sans, en la seva categoría infantil dama K1, ha aconseguit la 8ª posició, i en Miquel Llompart la 15ª posició en infantil B K1. N’Alba Jáimez va aconseguir passar la classificatòria de dissabte per acudir a la final. S’ha de destacar la gran actitud que han tingut els regatistes i tot l’equip humà, i que tots han quedat molt contents i motivats per seguir endavant amb les pròximes competicions.