Tolo Güell necessita la nostra ajuda… No le defraudaremos

Com be sabeu, la mítica Marxa des Güell a Lluc a Peu va estar a punt de desaparèixer. Gracies als col·laboradors habituals com Sa Nostra i Eroski Center i el nou organitzador Nordic Walking Original España aquest any es celebrarà la 37 edició. Serà, com sempre, el primer dissabte d’agost que aquest any cau dia 7. La marxa surt des de la Plaça Güell a les 23 hores, però abans, a les 21 hores haurà revetla amb actuacions musicals i el reconeixement de les noves rajoles. Aquest any es fa honor a l’escalador Tolo Calafat, que digué adéu a la vida a l’Annapurna, una de les més famoses muntanyes per la seva duresa. També es fa homenatge a Tolo Güell, promotor de la Marxa, propietari del Bar Güell i una de les persones amb el cor més gran de tot Mallorca.
El fet de ser una marxa sense anim lucretiu, una marxa popular, necessita el finançament privat i ajudes de les institucions per poder cobrir totes les despeses que suposa una activitat amb milers de participants. També contam amb l’ajuda de la Policia Local de Palma i de tots els municipis pels que passem, Policia Nacional, Guàrdia Civil i un equip de més de 400 persones que treballen durant tot el dia i tota la nit perquè la Marxa des Güell a Lluc a peu sigui un èxit any rera any.
Dins aquest equip de voluntaris està l’Agència Joe, una agència de publicitat, jove i mallorquina, que ha fet tota la campanya de manera totalment gratuïta. A la campanya trobam una serie de quatre vídeos on en Tolo Güell explica històries de la Marxa. Tot gira envoltant el concepte “L’únic deute que tenim amb la història és reescriure-la” una dita de l’escriptor Oscar Wilde. Les històries són tant emotives com originals, i per la gent que es sent de Mallorca i sent la seva terra al cor segur que els hi agradaran.
Si estau interessats podem concretar una entrevista amb en Tolo Güell, president del Grup, i/o amb en José Manuel Fernàndez, impulsor del Nordic Walking dins Espanya.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031