El camp municipal de Son Fuster acollirà els dies 28 i 29 el IV Torneig Ciutat de Palma de Futbol de Juvenils i Cadets

10606017_692049494216884_7544406526508108789_n

El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha reiterat el “ferm suport” de l’Ajuntament de Palma al futbol de formació insular

Abans de l’inici de les semifinals es guardarà un minut de silenci en memòria del jugador de futbol sala del CD Son Oliva José González Toral

Palma, 26 d’agost de 2014.- El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat avui la quarta edició del Torneig Ciutat de Palma de Futbol de Juvenils i Cadets, que tindrà lloc els propers dies 28 i 29 d’agost, dijous i divendres respectivament, al camp municipal de Son Fuster.

La quarta edició del Ciutat de Palma enfrontarà aquest any a les semifinals Cadets al Recreativo Mallorca i Penya Arrabal (dijous, 18.30 h.) I CD Atco. Baleares i RCD Mallorca (dijous, 20.30 h.) al camp 2 de Son Fuster. D’altra banda, el camp 1 acollirà, a les mateixes hores, les semifinals de Juvenils amb els partits RCD Mallorca – Manacor i CD Atco. Baleares – San Francisco. Les finals es disputaran al dia següent al camp 2 a les 19h. (cadets) i 21 h. (juvenils), respectivament.

Gilet, que ha estat acompanyat pel director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Javier Morente, i pel director insular d’Esports, Joan Antoni Ramonell, ha destacat “la importància de les sinergies entre les institucions, la Federació de Futbol de les Illes Balears i els clubs per seguir posant en valor i donant la projecció que es mereix al futbol de formació insular” al qual l’Ajuntament de Palma, “amb aquest tipus d’iniciatives, vol mostrar temporada rere temporada el seu ferm suport”. Gilet ha afegit que “aquest torneig posa el punt final a la sempre exigent pretemporada, i es presenta com l’avantsala de la competició que en breu s’estrenarà”.

En aquest sentit, Gilet ha agraït la bona predisposició tant de la FFIB com dels clubs participants per a la celebració d’aquest torneig d’estiu i que suposa un preàmbul de cara a l’inici de la competició oficial en les dues categories.

El tinent de batle de Cultura i Esports també ha volgut tenir unes paraules de record per al jugador de futbol sala del CD Son Oliva, José González Toral, mort el passat cap de setmana en accident de trànsit i ha anunciat que es guardarà un minut de silenci en la seva memòria abans de l’inici de les semifinals.

L’acte de presentació del cartell del IV Ciutat de Palma també ha comptat amb la presència de Miquel Bestard, president de la FFIB, i representants dels clubs participants en aquesta edició del torneig.

Ayuntamiento Palma

Calendario de Noticias
abril 2021
L M X J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930