PRESENTACIÓ DE LES CARRERES DE TANDEMS AMB FAMOSOS A SON PARDO

cartell-tandems-cat

El pròxim 28 d’agost de 2014 tindrà lloc a la Sala VIP de l’Hipòdrom Son Pardo la presentació de “La fiesta del verano” de l’hipòdrom palmesà.
En aquesta jornada especial, amb motiu de la celebració del torneig d’exhibició de velocitat, es duran a terme dues proves de tàndems (cabriols de dues persones) a les quals set menadores federades acompanyaran a set famosos de les Illes.

Entre les persones convidades a aquestes proves s’hi troben: el motociclista David Salom, el popular presentador de televisió Toni Ballador, el nedador Xavi Torres, el versàtil Miquel Àngel Ariza, els actors Rafael Ramis i Joan Miquel Artigues, la cantant infantil Victòria Sitges “Maria Bimbolles”, l’actor de cinema Nando Torres, el cantant de La Voz Jaume Mas, l’actriu i presentadora Marga Bonnín, la tennista Yvonne Cavalle, la cantant Lorena Ares, el cronista social Esteban Mercer… entre altres.

Al torneig de velocitat 30 cavalls, nacionals i importats, s’enfrontaran en carreres de 200m. Els quatre cavalls que superin les semifinals (primer i segon classificat de cada una de les semifinals) protagonitzaran un duel a la final
que alçarà al vencedor amb el títol de cavall més ràpid en punta de velocitat.

Calendario de Noticias
marzo 2021
L M X J V S D
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031