Partit molt disputat entre tots dos equips on s’imposen les defenses

De la Morena: “No puc retreure res als jugadors”

CRÒNICA

Armando de la Morena va introduir canvis a l’onze respecte del partit contra el Sabadell. Amb les baixes conegudes de Julio, Uche i Kike, s’afegí la de Biel Guasp, que demà es farà més proves per conèixer la lesió exacta que pateix a l’isquio. De la Morena apostà per Malik al lateral esquerre, atesos que l’alemany és la posició que més coneix de la seva època a la Bundeslliga. En la línia central, Alberto Villapalos va tenir la seva primera titularitat en substitució de Vallori, que va ser suplent.

Al mig del camp doble pivot amb Fullana i Borja, Xisco i Rico a les bandes i les puntes d’atac per Álvaro i Oliva. La primera i millor ocasió del partit arribaria prest, al minut 8. Borja controla la pilota des de fora de l’àrea i la seva fa una volea que s’estavella al travesser. Tres minuts més tard el Badalona ho intentaria amb Juanjo a través d’un xut desviat llunyà. També el davanter Enric amb molta sort se’n duria una pilota al minut 13 per xutar fluix a les mans d’Aulestia. La primera part tendria un joc molt travat, amb molts de xocs i la pilota massa temps a l’aire, sense un dominador clar. Al minut 39, Enric ho intenta amb un xut desviat creuat. Al 41 és Maestre de fora de l’àrea qui xuta desviat fregant el pal de la porteria local. Amb el 0-0 s’arribaria al descans.

A la segona part, l’ATB es faria més dominador de la pilota, generant millor joc. Villapalos, molt segur en defensa, fa un remat de cap desviat a treta de córner al minut 64. Dos minuts més tard és Oliva qui remata fora de cap en una bona passada de Malik. Va ser una bona combinació en atac. El Badalona demostrà tot el partit que era un equip ben ordenat defensivament. Minuts més tard, penal sobre Nacho Heras, que havia entrat juntament amb Rodri a la segona part, que l’àrbitre fa el gest d’assenyalar-lo però finalment xiula fora de joc a instàncies del seu assistent. Al minut 69 Fullana xuta alt de fora de l’àrea. Al 70, és Néstor que xuta amb cama esquerre molt llunyà per intentar sorprendre Aulestia i surt per poc. Al 74 és Serramitja qui remata fluix a les mans del porter basc de mitja volta. Al 77 arribaria la millor ocasió de l’ATB en la segona part, en una falta ben treta per Fullana amb un centre xut que anava dins fins que Morales la treu amb els dits a córner. Al 91 novament el capità ho prova des de la frontal però un defensa s’interposa enviant a córner. Al final, malgrat l’esforç físic de l’equip, no arribaria el gol.

Fitxa tècnica.

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. José Ruiz, 3. Malik , 4. Villapalos, 5. Sergio Sánchez, 6. Borja,  7. Xisco, 8. Óscar Rico (66’ 12. Nacho Heras),  9. Oliva, 10. Fullana © i 11. Álvaro Sánchez (62’ 17. Rodri).

Badalona: 1. Morales ©, 2. Parera, 3. Albarrán, 4. Álvaro Vega, 5. Moyano, 6. Maestre, 7. Kilian (79’ 17. Robert) 8. Juanjo, 9. Enri (56’ 14. Serramitja), 10. Aly (63’ 16. Kevin) i 11. Néstor.

Gols:

Sense gols

Àrbitre:  Daniel Yuste Querol (comitè valencià)

Va amonestar als locals: José Ruiz, Sergio Sánchez i Armando de la Morena.

Va amonestar als visitants: Moyano i Néstor.

Incidències

Partit corresponent a novena jornada de la temporada 2017-18.  1.700 espectadors. Es va retre homenatge a l’ex jugador Joan Vich amb una placa commemorant els seus 98 partits.

Armando de la Morena:  Avui ens ha costat més l’associació entre nosaltres, amb la pressió de 4 jugadors adalt que ens feien. No hem generat tantes ocasions, la segona part els jugadors s’han buidat. Intentam cercar solucions al que ens passa perquè quan som superiors no guanyam, quan no tant, tampoc. La sort no l’estam tenint, només podem fer feina i creure, recuperar com abans millor els jugadors lesionats perquè són importants. Kike, Julio i Uche són importants però els que tenc la segona part ho han donat tot. La sensació és que qualsevol jugada podria arribar el gol nostre. No hem jugat tant bé com altres partits però hem estat superiors, sobretot la segona part. Hem de generar més ocasions, no val només amb les sensacions. No puc retreure res als més jugadors. Hem de guanyar la setmana que ve sí o sí i canviar la dinàmica. Quan guanyem dos o tres partits seguits estarem adalt. Falta encert”.

Borja Martínez: “Un altre partit que se’ns fa mala via, ells s’han tancat amb cinc i ens ha costat. Hem tengut manco ocasions que altres partits i ho hem intentat fins al final i no ha pogut ser. Ho seguirem intentant. A ningú li agrada empatar i menys a ca nostra”.

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA ATB-BADALONA

Sin goles en el ATB-Badalona

Partido muy disputado entre ambos equipos donde se imponen las defensas

De la Morena: «No puedo reprochar nada a los jugadores»

CRÓNICA

Armando de la Morena introdujo cambios en el once respecto al partido contra el Sabadell. Con las bajas conocidas de Julio, Uche y Kike, se añadió la de Biel Guasp, que mañana se hará más pruebas para conocer la lesión exacta que sufre en el isquio. De la Morena apostó por Malik en el lateral izquierdo, posición que más conoce el alemán de su época en la Bundesliga. En la línea central, Alberto Villapalos tuvo su primera titularidad en sustitución de Vallori, que fue suplente.
En medio del campo doble pivote con Fullana y Borja, Xisco y Rico en las bandas y las puntas de ataque, para Álvaro y Oliva. La primera y mejor ocasión del partido llegaría pronto, en el minuto 8. Borja controla el balón desde fuera del área y hace una volea que se estrella en el larguero. Tres minutos más tarde el Badalona lo intentaría con Juanjo a través de un disparo desviado lejano. También el delantero Enri, con mucha suerte, se llevaría un balón en el minuto 13 para chutar flojo a las manos de Aulestia. La primera parte tendría un juego muy trabado, con muchos choques y el balón demasiado tiempo en el aire, sin un dominador claro. En el minuto 39, Enri lo intenta con un disparo desviado cruzado. En el 41 es Maestre de fuera del área quien chuta desviado rozando el poste de la portería local. Con el 0-0 se llegaría al descanso.

En la segunda parte, el ATB se haría más dominador del balón, generando un mejor juego. Villapalos, muy seguro en defensa, hizo un remate de cabeza desviado a saque de esquina en el minuto 64. Dos minutos más tarde es Oliva quien remata fuera de cabeza en un buen pase de Malik. Fue una buena combinación en ataque. El Badalona demostró todo el partido que era un equipo bien ordenado defensivamente. Minutos más tarde, penalty sobre Nacho Heras, que había entrado junto con Rodri en la segunda parte, que el árbitro hace el gesto de señalarlo pero finalmente pita fuera de juego a instancias de su asistente. En el minuto 69 Fullana chuta alto de fuera del área. En el 70 es Néstor quien chuta con pierna izquierda muy lejano para intentar sorprender Aulestia y sale por poco fuera. En ell 74 es Serramitja quien remata flojo a las manos del portero vasco de media vuelta. En el 77 llegaría la mejor ocasión del ATB en la segunda parte, en una falta bien sacada por Fullana con un centro chut que iba dentro hasta que Morales la saca con los dedos a córner. En el 91 nuevamente el capitán lo prueba desde la frontal pero un defensa interpone enviando a córner. Al final, a pesar del esfuerzo físico, no llegaría el gol.

Ficha técnica.
Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. José Ruiz, 3. Malik, 4. Villapalos, 5. Sergio Sánchez, 6. Borja, 7. Xisco, 8. Óscar Rico (66 ’12. Nacho Heras), 9. Oliva, 10. Fullana © y 11. Álvaro Sánchez (62 ’17. Rodri).
Badalona: 1. Morales ©, 2. Parera, 3. Albarrán, 4. Álvaro Vega, 5. Moyano, 6. Maestre, 7. Kilian (79 ’17. Robert) 8. Juanjo, 9. Enri (56′ 14. Serramitja), 10. Aly (63 ’16. Kevin) y 11. Néstor.

Goles: sin goles.

Árbitro: Daniel Yuste Querol (comité valenciano)
Amonestó a los locales: José Ruiz, Sergio Sánchez y Armando de la Morena.
Amonestó a los visitantes: Moyano y Néstor.
Incidencias

Partido correspondiente a novena jornada de la temporada 2017-18. 1.700 espectadores. Se rindió homenaje al ex jugador Joan Vich con una placa conmemorando sus 98 partidos.
Armando de la Morena: «Hoy nos ha costado más la asociación entre nosotros, con la presión de 4 jugadores arriba que nos hacían. No hemos generado tantas ocasiones, la segunda parte los jugadores se han vaciado. Intentamos buscar soluciones a lo que nos pasa porque cuando somos superiores no ganamos, cuando no tanto, tampoco. La suerte no la estamos teniendo, sólo podemos trabajar y creer, recuperar cuanto antes los jugadores lesionados porque son importantes. Kike, Julio y Uche son importantes pero los que tengo la segunda parte lo han dado todo. La sensación es que cualquier jugada podría llegar el gol nuestro. No hemos jugado tan bien como otros partidos pero hemos sido superiores, sobre todo la segunda parte. Debemos generar más ocasiones, no vale sólo con las sensaciones. No puedo reprochar nada a más jugadores. Tenemos que ganar la próxima semana sí o sí y cambiar la dinámica. Cuando ganamos dos o tres partidos seguidos estaremos arriba. Falta acierto«.

Borja Martínez: «Otro partido que se nos hace mala vía, ellos se han cerrado con cinco y nos ha costado. Hemos tenido menos ocasiones que otros partidos y lo hemos intentado hasta el final y no ha podido ser. Lo seguiremos intentando. A nadie le gusta empatar y menos en casa«.