DANI SÁNCHEZ VILORIA (ES NÀUTIC) FINALITZA EN ONZENA POSICIÓ EN EL CAMPIONAT DEL MÓN DE CAIAC DE MAR 2021 QUE ES CELEBRA A LANZAROTE

Sabor agredolç per al palista del Club Nàutic Ciutadella, Dani Sánchez Viloria, en el campionat mundial de Caiac de la Mar, ICF Canoe Ocean Racing World Championship, organitzat pel Club de Piragüismo Marlines de Lanzarote, amb la Federación Canaria de Piragüismo. Viloria, en el seu retorn internacional després d’esclatar la pandèmia de la covid-19, finalitzava aquest diumenge el Mundial en l’onzena posició de la seva categoria Sénior i el 16 absolut, entre els millors del món, en una regata «molt dura» va dir Viloria. Viloria fregava el Top10 i es quedava dins els dotze primers classificats, que era el seu repte personal, per acollir-se a la catalogació de Deportista de Alto Nivel. Açò sí, acostumat a quedar en posicions inclòs més avançades a la classificació, amb un sabor agredolç
En la regata el palista del CN Ciutadella es va posar primer de bon començament, mantenint-se en posicions de podi durant una lalrga estona; però després d’escollir la línia més a prop de la costa, es va veure un poc penalitzat en el cap, amb molt de rebot, el que el va fer anar més lent, a diferència dels més oberts, que anaven amb l’onada més aclarida.
«ESTIC CONTENT, VA SER UNA CARRERA MOLT DURA I VAIG ARRIBAR DONANT EL 120 PER CENT I SENSE BENZINA, LLUITANT FINS AL FINAL I NO EM PUC QUEIXAR»
Reconeixia Viloria (CNC) que no va acabar de trobar el feeling que li hauria agradat a Lanzarote: «Vaig lluitar fins al final i així aconseguia arribar en onzena posició finalment. Algun contrincant em va passar però vaig aconseguir recuperar-ne algun. No em puc queixar perquè vaig arribar i donant el 120%, ja sense benzina. Estic molt content, no sempre pots guanyar a tothom».
Ara al palista d’Es Nàutic li toca descansar, recuperar-se i meditar si acudeix al Campionat d’Europa de finals del mes d’agost, de dia 18 a 21, que es celebrarà en el nord de França.