bvich

XI Trail Talaia K20 2021

Reglament de la XI Trail Talaia K20

XI TRAIL TALAIA K20

REGLAMENT

La XI Trail Talaia K20 és una prova esportiva de Trail Running que organitza el Club Club Muntanya Alcúdia amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcúdia i que discorre íntegrament pel terme municipal d’Alcúdia. La cursa surt a s’hort des Fassers i discorre per camins rurals i de muntanya, passant per les terres comunals de la península de la Victòria i els seus torrents (ses Fontanelles, Corrals Cremats, Coll Baix,…) i muntanyes (Puig des Boc, Talaia d’Alcúdia, Es Pujadors,…) essent l’elevació més alta del terme, la Talaia d’Alcúdia qui dona nom a la cursa.

La cursa compta també amb la col·laboració de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i el Patronat Municipal d’Esports d’Alcúdia.

SORTIDA I ARRIBADA DE LA CURSA

 • Data de la cursa: 25 de setembre de 2021
 • Lloc sortida i arribada: a s’hort des Fassers. (Alcúdia)
 • Recollida de dorsals: de 08:00h a 09:00h
 • Brífing: 09:15h
 • Sortida cursa: 09:30h
 • Lliurament de premis i sorteig: 12:30h
 • Tancament de la cursa: 13:30h

INSCRIPCIONS

 •  L’inici de la inscripció: dia 01/06/2021 a les 20:00 hores.
 • La cursa serà cronometrada per Elitechip i el sol fet d’inscriure’s comporta l’acceptació del present reglament i normativa de la cursa.
 • La cursa serà oberta a qualsevol persona major d’edat, de qualsevol nacionalitat i sexe, federada o no. És seva la responsabilitat de reconèixer el seu nivell de condició física necessària per afrontar aquesta prova. Es recomana que els esportistes hagin passat una prova d’aptitud prèvia. Els participants eximeixen a l’organització de qualsevol problema mèdic o físic durant el transcurs de la Cursa. Tret dels atletes espanyols amb ajuda econòmica de la RFEA i atletes estrangers que hagin realitzat una marca igual o major a la indicada a la normativa de la RFEA a l’actual temporada.
 • Es preveu una participació màxima de 150 participants.
 • L’import de la inscripció és de 20 euros fins el 24 de setembre de 2021. La inscripció el dia de la cursa serà de 25 euros, sempre i quan sobrin places.
 • En cas de cancel·lació el retorn de l’import serà del 75% fins el dia 1 de setembre 2021 i del 50% fins el 15 de setembre de 2021. A partir de dia 16 de setembre de 2021 ja no s’accepten devolucions.
 • L’organització establirà les normes definitives de la cursa i el protocol sanitari pertinent dues setmanes abans de la prova segons les directrius sanitàries marcades pel Govern Balear.

CARACTERÍSTIQUES DE LA PROVA

 • El quilometratge total és de 21.6 km.
 • Dels 21.6 km de la prova 15 km són per la muntanya i la resta per asfalt (anada i tornada al poble).
 • Part d’asfalt: transcorre entre la Passeig Pere Ventayol – Carrer del Moll – Carrer del Molinot – Carrer Arc de Sant Martí – Carrer de l’Estel – Camí de s’Alou – Camí de la Muntanya al Coll Baix fins a la Barrera, i tornada cap al poble pel mateix camí.
 • Part de muntanya: transcorre entre les barreres del Coll Baix – Fontanelles – Coll de na Benet – Camí del Coll Baix fins el refugi – pujar a la Talaia pel Coll baix – cim de sa Talaia – La Victòria – Campament de la Victòria – Ses plans – Fontanelles – barreres Coll Baix.
 • L’alçada de sortida són uns 6mts sobre el nivell de la mar i la cota màxima de la prova és de 444mts aproximadament, que és el cim de sa Talaia.
 • El desnivell positiu acumulat de la prova és aproximadament d’uns 996mts.
 • Tots els trams estan ben senyalitzats i transcorren per camins secundaris i de muntanya.
 • Hi haurà tres avituallaments de líquids i l’avituallament final.
 • Les zones d’avituallament seran d’accés controlat i tindran borses de recollida selectiva dels residus de la zona.
 • Cada corredor portarà el seu propi tassó i marcarà tots els envoltoris amb el nombre de dorsal

Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

DECLARACIONES HUGO RODRÍGUEZ

La plantilla, que regresó ayer domingo procedente de Barcelona tras jugar contra el Andorra y entrenó nada más aterrizar, disfruta de dos días libres. Tanto hoy como mañana, Xavi Calm ha dado jornadas de descanso. Desde el miércoles, el equipo empezará a preparar el partido contra el Betis B, este domingo a las 12:00 horas en el Estadio Balear en la que será la jornada 5 de la Primera RFEF Footters. El balance de inicio es muy bueno, 8 puntos de 12 contra equipos llamados a estar arriba. Uno de los jugadores que ha sido titular en los 4 encuentros es Hugo Rodríguez, quien además estrenó posición de segundo punta acompañando a Dioni. Hugo ha atendido a los medios del club.

Hugo: «El punto es positivo, puntuar fuera de casa es valioso e importante. El Andorra es muy buen rival, con automatismos con balón y sufrimos, pero el equipo demostró que tiene mucha pegada y juntitos sacó un punto muy valioso. El grupo II es muy fuerte y todos los rivales te lo van a poner difícil, 8 puntos de 12 es buena media y los comienzos son difíciles porque nunca sabes cómo irá la competición, compañeros nuevos… empezar así te da confianza porque iremos a más. La posición de mediapunta es habitual para mí, me encuentro cómodo, no salió tanto el plan para mantener más balón, vivimos otro tipo de partidos porque el rival juega y nos exigió. El míster tiene mucha variedad para todo». 

ALEJANDRO MELERO Y CRISTINA DIAZ, CAMPEONES DEL MÁSTER RAFA NADAL TOU BY SANTANDER

Alejandro Melero y Cristina Díaz se alzan con el título del máster del Circuito Rafa Nadal Tour by Santander en categoría sub16.

Los clasificados para los cuadros sub12 y sub14 estaba reservado para los 7 clasificados por ranking del circuito y la 8ª plaza era para el primer clasificado del ranking de valores.

El cuadro sub16 contaba con los 4 primeros clasificados del ranking del circuito en masculino y femenino.

Alejandro derrotó en la final a Alex Álvarez en 3 sets 6-2 0-6 6-2 y Cristina se deshizo de Inés Costa con facilidad por 6-2 6-2.

Por otro lado, Marina Gatell fue la representante balear en el cuadro sub14, que ganó el quinto puesto a Lorena Solar.

La organización entregó un welcome pack a todos los participantes de los diferentes patrocinadores.

https://ftib.es/es/

PROTAGONISME ABSOLUT D’ES NÀUTIC A L’INTERCLUBS DE POLLENÇA AMB LA VICTÒRIA FINAL DEL WANDERLUST, SEGONA PLAÇA PER EL CHICA TXECA I LA QUARTA PER EL BITXET

Domini absolut de la flota de creuers del Club Nàutic Ciutadella en la Regata Interclubs-Vinyes Mortitx 2021 del Reial Club Nàutic Port de Pollença celebrada aquest dissabte i en la què el Wanderlust de Josep Pons Faner va tornar a la competició guanyant el trofeu de Mallorca. Ho va fer per davant del seu company de club, Chica Txeca, del seu germà Toni Pons Faner; quart i també notable ho seria el Bitxet d’un altra gran del club com Toni Cavaller. Digne paper també ja un poc més enrere del Bon Vent de Jeroni Capella.
La badia de Pollença va viure aquest dissabte dues regates i en les dues el Wanderlust i el Chica Txeca van ser els clars dominadors per damunt de la resta de creuers, 21 en total. A la primera regata amb pluja just sortir, vent molt canviant i de 1,2 milles, el vent va canviar cap a l’esquerra i va provocar un canvi de recorregut. A la segona cenyida el vent va rolar a dretes i va provocar una darrera popa molt ràpida amb rumb molt tancat. Durada de 50 minuts.
Segona regata ja sense pluja i en la que els creuers del Club Nàutic Ciutadella es van destacar girant primer, segon i tercer, mostrant una imatge espectacular a la primera girada de boia i popa. A la segona volta es van separar un poc més el guanyador final Wanderlust i el Chica Txeca dels germans Josep i Toni Pons Faner. En el tros definitiu el primer va poder treure una mínima distància, guanyant per només 9 segons la segona prova de Pollença, que va durar 33 minuts, guanyant així la Regata Interclubs-Vinyes Mortitx 2021 del Reial Club Nàutic Port de Pollença.

Escuela de Tecnificacion CALO

Empezamos a Tope la Temporada 21-22 de la escuela de @tecnificacioncalo . Éntrenamientos innovadores buscando mejorar la técnica de nuestros jugadores. @christian.calo #tecnificacioncalo #superacionpersonal #entrenamientopersonal #aprendizaje #diversion #fútbol José Luis Rendon Muñoz.

Sant Jordi – Genova ( 1-1)

San jordi: Espinosa, Marañon, Bujosa, Llinas, Rodriguez, Olmedo ( Guerrero) , Corella ( Carrio) , Mosquera, Tienda ( Garcia) , Ramon y Martorell ( Bautista) .

Genova:  Verger, Ramirez ( Aparicio) , Ruiz, Pons ( Puerto) , Machado ( Caliz) , Marin, Norte, Llabres, Nieto, Barro ( Muñoz) y Carbonell.

Arbitro: Perez Garcia.

Tarjetas: Martorell, Olmedo, Ramiez, Carbonell, Ruiz y Marin.

Goles:

0-1,m 30 Marin.

1-1,m 83 Marañon.

EL BERBI PALMESANO TERMINO CON UN JUSTO REPARTO DE PUNTOS.

Se inicio la primera parte con dominio de los locales que apesar de ello tuvieron escasas oportunidades de marcar , acercandose los visitantes con dos peligrosos contragolpes que en uno de ellos llego el gol que les puso por delante en el marcador.

La segunda parte fue frenetica ha gran velocidad y con continuos acercamiento a ambas arreas en muchas de ellas con peligro por parte de ambas escuadras , que dio como resutado que el 83 los locales lograran el empate que fue justo lo visto lo acontecido a lo largo del partido.

 

Mallorca – Serverense ( 2-1)

Mallorca: Garcia, Femenias, Carmona, Alonso, Imanol, Jaime, Albin, Montalban, Diabate, Mascaro ( Tovar,m 45) , Martin  ( Conejero,m 45) y Valverde ( Victor,m 45) .

Serverense: Rosello, Duran, Leal, Adrian, Gomez, Calvo, Salgado ( Serrano,m 45) , Mas, Vives, Sanchez y Barroso.

Arbitro: Balle Reus.

Tarjetas: Diabate y Adrian.

Goles:

0-1,m 29 Leal de penalti.

1-1,m 62 Albin.

2-1,m 93 Montalban.

EL MALLORCA DA LA VUELTA AL MARCADOR EN TIEMPO DE DESCUENTO, EN UN PARTIDO QUE LOS JUSTO HUBIERA SIDO UN EMPATE. 
En un partido en el cual la primera parte fue de escasa calidad con pocas oportunidades por parte de ambas parte, adelantandose en el marcador los visitantes de penalti.
En la segunda parte los bermellones tuvieron mas el control del partido pero sin apenas oportunidades , ante un Serverense que gozo de alguna, vieniendo el gol de la victoria en tiempo de descuento en las botas de Montalban, que visto lo visto lo suyo hubiera sido un empate.

Son Sardina – Alcudia ( 0-5)

Son Sardina: Miguel, Cadiz,  Mañes, Moreno, Pino ( Serra) ,  Hidalgo ( Sanchez) , Guijarro ( Lopez) , Vich,  Claros, Sureda ( Pulido) y  Vidal.

Alcudia:  Rodriguez,  Sanchez ( Simo) , Ballesteros ( Sosa) ,  Castro, Cortes ( Franscesc) ,  Perello,  Hidalgo ( Serra) , Pons, Jose Antonio, Romero y  Albarracin.

Árbitro: Onetto Bevia.

Tarjetas: Pino y  Sanchez arilla. Expulso ha Mañes en el ,m 25 por doble amarilla.

Goles:

 0-1,m 24 Perello.

0-2,m 50 Perello.

0-3,m 61 Perello .

0-4,m 69 Cortes .

0-5 ,m 77 Francesc .

PERELO PROTAGONISTA DE LA GOLEADA DEL ALCUDIA AL SON SARDINA.

La expulision de Mañes en el 25  fue determinante para que los del Alcudia endosaran una goleada a los Palmesanos en este partido , que desde el inicio llevaron el peso del partido , en donde el protagonista fue Perello que con tres tantos se erijio el maximo anotador de la contienda y deja a los del Son Sardina tocados.

Crónica juvenil DH : CD. SAN FRANCISCO 1 – 0 REAL ZARAGOZA

Arbitros y capitanes de ambos equipos

Alineaciones:

CD San Francisco: Gabriel Lozano, John Michael Herrera, Adrián M. Jiménez(José Martínez min.55), Tomeu gomila, Maikel Makate, Adrián Gómez, Diego López(Iván Ojeda min.85), Antoni Navarro, Javier Ortiz(Miquel Bernadi min.55), Juan Pablo Gutiérrez(Charles Ansu min.68), Custodio Jiménez(Sergio Gysels min.85).

Real Zaragoza: Nicolás Rodriguez, Manuel Cardiel, Alvaro Angel Franco, Rubén Fernández(Andrés Caparros min.85), Marcos Luna, Ismael Fadel, Chema Aragues, Pablo Navascues, Mario Leo Caicedo, Joel Gaitán(Usher LObedo min.57), Adrián Sánchez(Hugo Gonzalvez min.77).

Gol: 1-0 Miquel Bernadi min.72. Sigue leyendo

Calendario de Noticias

septiembre 2021
L M X J V S D
« Ago    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930