Piraguismo

29a Volta a Sa Dragonera en Piragua i Paddle Surf 2022 Detalle de la Competición

ELS ALUMNES DEL JOSEP MARIA QUADRADO CONEIXEN DE PRIMERA MÀ ELS SECRETS PRINCIPALS DEL CAIAC DE MAR EN AIGÜES OBERTES, DE LA MÀ DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA

Ben igual què amb la vela, el món del piragüisme també és molt present aquests dies entre els alumnes de Ciutadella, aprofitant el bon temps i els darrers dies de curs escolar. I tot gràcies un any més a la secció de caiac del Club Nàutic Ciutadella, que acull grups d’una vintena de fillets i filletes de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella per conèixer de primera mà i endinsar-se dins l’esport del piragüisme.

Durant tres setmanes i en hores d’Educació Física el director tècnic del CN Ciutadella José Luis Moles i els seus monitors han donat a l’alumnat una formació de caiac de mar, d’aigües obertes.
Dins la primera setmana es va donar tot el tema de les maniobres bàsiques amb el caiac i a la segona setmana es va seguir amb aquest aspecte tècnic però ja a un nivell més avançat, com per exemple, timó de proa i de popa o els recolzaments alt, baix i dinàmic.
Ja en aquesta setmana des del CN Ciutadella han fet molta de feina amb els alumnes del Quadrado amb temes de seguretat, tan i tan important a la mar: auto rescats, rescats assistits o un tipus de remolcatge, sense corda.
Una experiència enriquidora i preciosa novament per els escolars de Ciutadella i gràcies a Es Nàutic. Qui sap si d’aquests alumnes en surt un futur palista del club?

DOBLE CITA PER ELS PIRAGÜISTES D’ES NÀUTIC AMB LA SEGONA COPA D’ESPANYA DE CAIAC DE MAR A SANTA EULÀLIA I LES TECNIFICACIONS ESCOLARS QUE ES VIURAN AVUI A MAÓ

Els esportistes del Club Nàutic Ciutadella en la seva secció de piragüisme que dirigeix José Luis Moles tornen a estar en dansa ja que entre avui i demà tenen una doble cita en aigües d’Eivissa i de Menorca. A Santa Eulàlia els de caiac de mar del CN Ciutadella participen en la segona Copa d’Espanya 2022, amb Joan Marquès com a tècnic, que des de divendres és ja allà.
Després dels èxits assolits per els palistes CNC a la primera prova de Dènia amb dos ors i una plata, avui en K-1 i diumenge en K-2 intentaran de nou tornar a casa am medalles i sobre tot amb bones vibracions.
Una vegada més els veterans Josep Mª. Marquès i Ricard Ruiz en el K-2 miraran de penjar-se una nova medalla d’or nacional i a part en els K-1, Maria Pilar Cornejo cercarà el mateix, com Arturo Grijalba, que va ser flamant plata a Dènia. També viatgen a Santa Eulàlia junt amb ells els CNC sub-23 Joan i Jordi Marquès, el juvenil Joan Llabrés i aquesta vegada sí el sénior Daniel Sánchez Viloria.
I un cap de setmana de sessió doble perquè avui a Maó i de la mà del CM Mahón els joves palistes del CN Ciutadella Berta Sans, Miquel Llompart i Albert Riera viuran les tecnificacions programades per la Federació.

MOLT BON PAPER DE L’EQUIP DE PROMOCIÓ DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA A UNA PRIMERA PROVA LLIGA PRIMAVERA QUE ES VA CELEBRAR A MAÓ SUPOSANT TOTA UNA FESTA DEL PIRAGÜISME

Tot i que no pintaven bé les coses aquest dissabte a Maó pel que fa al temps, finalment els palistes del Club Nàutic Ciutadella i dels amfitrions del CM Mahón van poder xalar i gaudir d’una polida jornada amb la primera prova de promoció Lliga Primavera 2022. El gran objectiu era que les categories més petites es trobassin i competissin a Maó i així va ser, en un polit espectacle dels dos clubs menorquins, corrent, 1.000, 2.000 i 3.000 metres, segons benjamí, Aleví i Infantil, respectivament.
Al final, molta satisfacció en Es Nàutic per els resultats aconseguits a la Lliga Primavera, i amb fins a sis primeres posicions a Maó. Acabarien en primera posició defensat els colors del CN Ciutadella Miquel Llompart (Aleví-8:08), Berta Sans (Aleví-8:09), Albert Riera (Infantil-13:21), el K-2 Cédric Barro-Lluís Bonet (Benjamí-4:44), el també K-2 Berta Sans-Miquel Llompart (Aleví-3:42) i els infantils Albert Riera-Miquel Llompart (3:49).
A part també de part del CN Ciutadella serien segons classificats, Sergio da Costa (Infantil-14:18) i els K-2 Enoc Marquès-Marc Llompart (Aleví-4:27) i Ígor da Costa-Sergio da Costa (Infantil-3:58). I acabarien tercers Marc Llompart (Aleví-9:33) i Ígor da Costa (Infantil-14:44) mentre que Lluís Pons (Benjamí-5:13) i Enoc Marquès (Aleví-13:41) acabarien quarts a la cita de Maó.

BONES CARRERES DELS PALISTES D’ES NÀUTIC TOT I LA DURESA DE LA I COPA D’ESPANYA DE CAIAC DE MAR A DÈNIA, AMB OR PER MARIA PILAR CORNEJO I PLATA PER ARTURO GRIJALBA, EN VETERANS

Flamant i treballada medalla d’or de la veterana palista del Club Nàutic Ciutadella Maria Pilar Cornejo (Veterans Dama) en la I Copa d’Espanya 2022 de Caiac de Mar que s’ha celebrat aquest dissabte a Dènia, finalment dins el mateix port ja que enmig de la mar les pèssimes condicions marítimes feien impossible la competició, per seguretat. Tot i que dins el port també van patir i molt els representants del CN Ciutadella, al final Cornejo seria la millor en dones amb un cronòmetre de 32:08.89 i, de fet, seria l’única que aconseguiria arribar a meta ja que les seves seguidores s’anirien retirant, per la duresa de la prova. Molt bon paper de Cornejo, en nom d’Es Nàutic.
I gran medalla de plata per Arturo Grijalba (Veterans 60-64) amb un temps de 25:00.77, molt beneficiat per el fet d’anar amb el creuament i mostrant-se molt sobrat d’estabilitat i equilibri, a diferència del gruix dels seus rivals. Gran carrera i posició per el CNC a Dènia.
També bon paper de Ricard Ruiz en categoria 50-55 amb 22:07.33, acabant quart a la classificació copera, amb una gran prova la seva i a només un segon de fer-se amb la medalla de bronze, prova de la seva notable preparació en el dia a dia en el club. Una llàstima, anant de menys a més Ruiz en les darreres proves espanyoles. I Josep Maria Marquès ha estat sisè en la categoria 55-60, en una prova amb molta de competència i unes condicions dins el port que no el van afavorir gens en absolut i patint massa.
Ja en Júnior, bona carrera de Joan Llabrés tot i les dificultats, quedant a l’equador de la classificació espanyola. A sub-23 Jordi Marquès, per una petita errada finalment va competir en Júnior, acabant també a mitja taula classificatòria.

SANTANDRIA VIU UN INTENS I PARTICIPATIU CAMPIONAT DE MENORCA DELS JOCS ESCOLARS I ELS PALISTES DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA COMPLEIXEN AMB LES BONES PREVISIONS INICIALS

La platja de Santandria de Ciutadella ha acollit aquest dissabte matí el Campionat de Menorca 2022 de piragüisme per a les categories de benjamins a cadets. Uns 60 esportistes de l’amfitrió Club Nàutic Ciutadella, Club Marítimo Mahón i Club Nàutic Villacarlos s’han citat a Ciutadella en aquest campionat que era la tercera prova dels Jocs Escolars de Menorca, amb l’ajut com sempre del Consell Insular de Menorca.
Matí polit de piragüisme, amb emoció i bon ambient entre les tres entitats de Menorca, que al final es van acabar repartint les medalles insulars. En quant als representants del CN Ciutadella, bon paper en general també, pujant en diferents ocasions a un dels tres escalons del podi. Destacables les primeres posicions finals d’Albert Riera en Infantil (19:16), Berta Sans en Aleví (11:41), Miquel Llompart també en Aleví (11:56) i Paula Martín com a única Prebenjamí (10:20). També del CN Ciutadella serien segons classificats: Sergio da Costa en Infantil (21:05), Marc Llompart en Aleví (13:40) i Lucas Martín en Prebenjamí (11:21). I en el tercer escaló menorquí els CNC Ígor da Costa en Infantil (22:04), Marc Sans en Cadet (29:20), Alba Jáimez també en Cadet (35:17) i Lluís Pons en Benjamí (7:37), recorrent entre 1.000 i 5.000 metres els més petits fins als majors de la trobada.
Un Campionat de Menorca 2022, tercera prova dels Jocs Escolars, que també va tenir la presència de vuit palistes en la competició de Paracanoe, fent 1.000 metres de recorregut a Santandria.
Un Insular que acabaria amb el lliurement de medalles i una picada entre els palistes participants a la prova. Moles, en nom del CN Ciutadella, es mostra molt satisfet del campionat en general quant a organització «amb molt bona participació i tot i que va fer vent va ser favorable per les condicions de la platja de Santandria».
Ja dels seus palistes d’Es Nàutic va dir el director tècnic que havien acabat «molt contents dels nostres fillets i filletes.

Sigue leyendo

SANTANDRIA ACULL DISSABTE DEMATÍ EL CAMPIONAT DE MENORCA 2022 DE PIRAGÜISME DES DE BENJAMINS FINS A CADET I AMB PRESÈNCIA DELS TRES CLUBS DE L’ILLA

La platja de Santandria es torna a convertir aquest dissabte dematí amb el centre d’atenció del piragüisme dels més petits de Menorca. Ciutadella acull el Campionat de Menorca 2022 des de les categories Benjamí fins a Cadet, dins l’Esport per a l’Edat Escolar, en el què hi prendran part els tres clubs illencs: Club Nàutic Ciutadella com a amfitrió de la jornada menorquina, Club Marítimo Mahón i Club Nàutic Villacarlos.
En principi es preveu una participació en total d’uns 60 piragüistes entre les tres entitats, amb una vintena del CN Ciutadella, una trentena del CM Mahón i la resta arribats d’Es Castell. Els participants benjamins a cadets faran un circuit de 500 metres i hauran de recórrer entre 1.000 i 5.000 metres, tots en K-1.
D’entrada les previsions en quant al temps són de que bufi a Ciutadella un poc de vent de Mestral, que sempre sol entrar a Santandria. En acabar el campionat hi haurà una ‘picada’ per tots els i les participants.

Elecciones a la presidencia del CD. Ferriolense

Eleccicones a la presidencia del Cd. Ferriolense

El CD, Ferriolense convoca a elecciones a la presidencia de la Entidad Deportiva, celebrándose el día 04 de Febrero 2.022 la Junta Extraordinaria para convocar la Asamblea a tal evento.

Posteriormente el día 18/02/2022 se convocara la Asamblea extraordinaria para convocar elecciones a Presidente del CD. Ferriolense, con designación de los miembros de la Junta Electoral y posterior aprobación del calendario electoral con detalle de la relación de socios y su aprobación. Primera convocatoria a las 20.00 horas y segunda convocatoria a las 20.30.

CALENDARIO OFICIAL PARA LA DESIGNACION DEL PRESIDENTE DEL CD. FERRIOLENSE   

20/02/2022 Constitución de la Junta Electoral

22/02/2022 Plazo para impugnaciones del censo electoral

23/02/2022 Publicación del listado de socios y censo electoral definitivo.

25/02/2022 a 28/02/2022 Presentación de candidatura a la presidencia del CD. Ferriolense, debiendo ser avaladas cada una por el 5 % de los socios del Club.

01/03/2022 a 02/03/2022 Plazo para la impugnación candidaturas presentadas.

03/03/2022 Publicación de las candidatura o candidaturas presentadas, y en caso de que solo se presentara una candidatura se proclamará Presidente de la Entidad Deportiva el único presentado.

10-03-2022 En caso de haber más de una candidatura a la presidencia, dentro de la legalidad exigida a ello ( del 25 al 28 de Febrero de 2.022), se realizará una Asamblea General Extraordinaria, para proceder a la elección de Presidente del CD. Ferriolense. Las votaciones se llevarán a cabo en el recinto del Campo Municipal de Son Ferriol, desde las 17.00 horas hasta las 22.00 horas del mismo día, y presidida por los miembros de la Junta Electoral o por los miembros designados por esta.

Nos hemos puesto en contacto con el actual Presidente D. Miquel Torrens, que nos ha comentado que NO se presentará a una reelección de momento, pero en habrá que esperar las circustancias que se den, para luego definirse si se presenta a la reelección. También nos ha comentado que se han adelantado las elecciones, y que dentro del marco legal, pues prácticamente en un mes, sabremos cual será el nuevo presidente del CD. Ferriolense.

MOLES, DIRECTOR TÈCNIC DE PIRAGÜISME D’ES NÀUTIC, FA UN BALANÇ «MOLT POSITIU» D’AQUEST CURS 2021 I ESPERA DE CARA A L’ANY NOU «FORMAR UN ALTRE BON GRUP A INICIACIÓ»

José Luis Moles, director tècnic de la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella, ha fet aquests dies un balanç positiu en línies generals del que ha donat de sí el 2021 a la seva secció, ja amb la ment posada en aquest 2022 que just hem encetat. Moles es mostra «content, per una banda per la secció en sí, ja què tenim un gran nombre de fillets i filletes. El gran repte del 2021 era fer un grup d’Iniciació gros i es va aconseguir; molts d’ells ja han passat enguany al de Perfeccionament i per tant l’objectiu del 2022 tornarà a passar per tenir un grup important d’infants d’entre 7 i 10 anys. Una vintena seria perfecte, a fi de sempre tenir una bona base» explica Moles.

Sigue leyendo

Calendario de Noticias

junio 2022
L M X J V S D
« May    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930