Piraguismo

EL PIRAGÜISME TORNA A ES NÀUTIC DOS MESOS DESPRÉS, AMB GRUPS REDUÏTS DE PALISTES I CITA PRÈVIA

Després de gairebé dos mesos sense poder-ho fer, un nombre important de piragüistes del Club Nàutic Ciutadella ha començat aquest dimecres a fer activitat novament damunt l’aigua, arran de l’autorització del Govern espanyol perquè els atletes no professionals reprenguin la preparació física sobre el terreny; en aquest cas, les aigües de Ciutadella.
Avui matí el preparador d’Es Nàutic, José Luis Moles, ha retornat a les sessions i ho ha hagut de fer com a mesures de seguretat i prevenció, amb grups reduïts de menys de deu alumnes i sempre amb cita prèvia; o sigui, demanant al CNC permís per a practicar amb en Moles.
El preparador ha ideat de moment fins a quatre torns de feina, els dilluns, dimecres i divendres, de matins i capvespre, amb dobles sessions, per complir amb les normatives que arriben de Madrid, quant a l’activitat a la mar.
Moltes ganes, nirvis i il·lusió en aquest esperat retorn en el Moll de la Trona per tots aquests/es piragüistes del CN Ciutadella que ja fan activitat, amb l’autorització demanada prèviament al club i amb Moles com a coordinador.

El piragüisme d’Es Nàutic es posa les piles des de casa

Ja ho va deixar ben clar el director tècnic de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella, José Luis Moles, des del primer dia. “No ens podem quedar aturats. I per açò, l’entrenador de caiac del CNC ha enviat ja els deures a fer a tot el seu alunat de formació, des dels més petits i fins als Cadets.
Aquí baix us adjuntam el plannning de feina dissenyat pel cos tècnic de piragüisme d’Es Nàutic, per categories, fent feines des de casa els dilluns, dimecres i divendres, amb sessions d’hora i mitja. Una hora d’entrenament i mitja més de correccions i intercanvi d’impresions.
A més, en Moles ens ha preparat un vídeo per l’escalfament.
I és que, sobretot, QUEDE’T A CASA !!!
PLANNING DE FEINA PER CATEGORIES
Planificación Benjamines y alevines:
15 minutos calentamiento.
10 minutos Técnica paleo resistencia.
20 minutos Circuito autocarga:
Abdominales 3×25.
Flexiones 3×10.
Lumbares 3×25.
Sentadillas 3×25.
(+ 10 minutos otra vez de técnica de paleo resistencia).
Planificacion infantiles y cadetes:
15 minutos calentamiento.
20 minutos Técnica paleo resistencia.
30 minutos fuerza resistencia:
– 5x 25 abdominales.
– 5x 15 flexiones.
– 5x 25 sentadillas con carga.
3x 15 lumbares.
3×15 hombros con carga.
(+ 20 minutos al final de Técnica paleo resistencia).

Sigue leyendo

CINC PALISTES DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA TRIBUTATS EN LA XIX GALA DE PIRAGÜISME

La Federació Balear de Piragüisme va realitzar dissabte vespre a Palma de Mallorca la XIX Gala de Piragüisme, acte en el qual es va procedir al lliurament de trofeus als mèrits obtinguts pels millors palistes i entrenadors de la temporada 2019. Va ser el mateix dia en què es va dur a terme el Campionat de Balears d’Hivern 2020.
En la Gala d’enguany celebrada a l’Hotel MLL Palma Bay Club Resort hi va tornar a ser una notable representació del Club Nàutic Ciutadella, entitat de la que en van sortir cinc palistes tributats. En K2 Benjamí Masculí, la parella Aingeru Salaverría-Miquel Llompart, per fer tercers en la Lliga Balear de Promoció; Albert Riera, a Benjamí Home, per ser segon a la Lliga Balear de Promoció i Marc Sans, en Infantil B, que seria tercer, en la mateixa competició autonòmica. A part, en Veterans 45-49, Toni Moll, va ser reconegut, com a tercer classificat final a la Lliga Balear de Caiac de Mar.

‘ES NÀUTIC SERÀ AQUEST DISSABTE EN EL BALEAR D’HIVERN I LA GALA BALEAR DE PIRAGÜISME

Cap de setmana especial i marcat en vermell per la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella, ja que una llarga expedició de fins a 30 persones, entre palistes, entrenadors i acompanyants, estaran presents dissabte en el Campionat de Balears-Trofeu Illes Balears 2020 que es celebra en el Llac Esperança del Port d’Alcúdia i a la gran Gala Balear de Piragüisme que es celebrarà a la nit en el Hotel MLL Palma Bay Club Resort de la capital balear.
El director tècnic del CNC, José Luis Moles, junt amb el seu entrenador, Joan Marquès, se’n duen un grup de 22 palistes, que competiran a Alcúdia en totes les categories i intentaran donar la cara en tot moment en aquest Balear 2020. I ja a la nit, els reconeixements als palistes més destacats de la passada temporada a nivell autonòmic.

ELS PALISTES D’ES NÀUTIC FIRMEN UNA HISTÒRICA TERCERA POSICIÓ PER EQUIPS EN EL TROFEU SANT SEBASTIÀ DE PALMA

Un dissabte realment per a enmarcar el que van viure ahir el grup de més de 20 palistes del Club Nàutic Ciutadella que van participar en el Trofeu Sant Sebastià 2020 de piragüisme, en el preciós Parc de la Mar de Palma de Mallorca. Els representants d’Es Nàutic dirigits pel director tècnic, José L. Moles, firmaven una tercera plaça final per equips sense precedents, sumant 290 punts i acabant només per darrera del guanyador, RCN Palma, i del RCN Port de Pollença.
Dins d’una actuació en general espectacular dels palistes del CNC, destacar de dissabte les primeres places sembrades per Berta Sans en Benjamí Dama i d’Albert Febrer en Aleví Homes B. També, flamant segona plaça final per a Miquel Llompart en Benjamí Home i les terceres posicions i també podi per tant per a Marc Sans (Infantil Home A), Josep Marquès (Júnior Home) i dels veterans Toni Moll (40-44 anys) i de Jospe M. Marquès (50-54 anys).
En resum, brillant posada en escena en aquest 2020 del CN Ciutadella.

CIUTADELLA, CAPITAL DEL PIRAGÜISME DISSABTE AMB LA I COPA BALEAR

Tot a punt ja perquè Ciutadella es converteixi aquest dissabte en la capital del piragüisme a les Illes Balears, ja que el Club Nàutic Ciutadella organitza la I Copa Balear de Caiac de mar 2020, junt amb la Federació Balear de Piragüisme. Serà entre les 12 i les 14 hores de dissabte quan els millors palistes de les Balears s’encarin, amb sortida, en principi, des de la plata de Cala en Bosch i arribada a Ciutadella. I si el temps no ho permet pel sud, es faria pel nord, sortint de Cala Morell i arribant també al port de Ponent, tot i què d’entrada les previsions meteorològiques són bones i apunten al pla A.
Uns 100 palistes de les Balears es citen a Ciutadella en una prova d’uns 10 quilòmetres, en la què els millors marcaran uns 50 minuts de travessia, per acabar la jornada de piragüisme a l’illa amb el lliurament de trofeus (14:30h), en les dependències del CN Ciutadella i el posterior dinar de germanor, amb unes 120 persones previstes. Durant la trobada, es faran diferents sortejos dels patrocinadors d’aquesta Copa Balear 2020.
Esportistes del RCN de Palma, CN Andratx, Sant Antoni d’Eivissa, Club de Mar, Costa den Blanes i del club local, CN Ciutadella (amb 13 participants) donaran vida a aquest trofeu.
Miquel Salord, Miguel Giménez, Ricard Ruiz, Joan Llabrés, Àlex Pons, Paula Mesquida, Nara Triay, Arturo Grijalba, Josep M. Marquès, Maria P. Cornejo, Toni Moll, i Josep i Jordi Marquès defensaran dissabte la bandera d’Es Nàutic, com a únic club menorquí a la trobada autonòmica.

LOS PIRAGUISTAS DE LA VUELTA HA LA DRAGONERA SE TUVIERON QUE CONFORMAR POR EL TRAMO CORTO POR LA CLIMATOLOGIA

LOS PIRAGUISTAS DE LA VUELTA HA LA DRAGONERA SE TUVIERON QUE CONFORMAR POR EL TRAMO CORTO POR LA CLIMATOLOGIA.

Los 554  piraguistas que se dieron cita esta año para la 27  edicion de lavuelta a la Dragonera este año no lo pudieron hacer por recomendaciones de Salvameto Maritimo que les comunicaron que sobre la 11;00 de la mañana se eperaba que hubiera un viento de 20 mudos con fuerza de 3 y 5 nudos por la parte norte de la Isla , lo que hizo que la organizacion se decantase por el tramo corto que les llevo llegar al puerto , hacer una breve parada para beber y volver ha Sanr Telm, recorrido sin  ningun problema que hizo que la vuelta se hiciera con mucho menos tiempo.

Despues de hacerse el trayecto en Sant Telm y de haber descansado y haber comido y bebido se hicieron los tradicionales sorteos para los participantes, estando presente en dicho acto el concejal de Turismo del Ayuntamiento de Andraitx D. Angel Rodrigo. siendo una hora mas tarde la consiguiente paella para todos los que habian participado para organizar dicho evento.

Top10 per Josep Marquès (Es Nàutic) en la Copa de España de Galícia

Paperàs de Josep Marquès, palista del Club Nàutic Ciutadella, en la  Copa de España 2019 celebrada aquest dissabte a Verducido, a Galícia.
Marquès va acabar en una espectacular vuitena posició final i per tant  en el Top10 d’aquesta exigent Copa i ho va fer després de  classificar-se contra tot pronòstic a la Final A.
Marquès a més aconseguia aquest èxit protagonitzant unes grans  semifinals, en les que va establir el seu propi nou rècord personal,  amb un cronòmetre de 3:51, el que el va situar a la finalíssima.
En José L. Moles, el seu entrenador en el CN Ciutadella i acompanyant  a Galícia, estava més que satisfet en veure competit el seu alumne,  retornat a casa després de la seva experiència a Palma en el Centre de  Tecninifació Illes Balears. Moles diu que ha estat “tot un èxit, molt  millor del que teníem inclòs previst nosaltres. Ho ha fet molt bé i  molt per damunt dels objectius marcats a Galícia”. Moles afegeix que a  les semifinals “en Josep ha estat fantàstic i a la final també, tot i  que el temps hauria pogut ser millor. Vull destacar de nou la gran  feina que fa en Josep a Maó de la mà de Vinca Escandell, decisiu en la  seva recuperació i bon moment”.

Els piragüistes d’Es Nàutic tornen a la competició a Pollença

Després d’unes intenses setmanes de feina enmig de la mar i enfora de  les competicions, aquest pròxim cap de setmana els palistes del Club  Nàutic Ciutadella tornen a l’activitat amb la disputa de la segona  Copa Balear de Promoció, en aigües de Pollença. Prop d’una vintena de  joves palistes preparats per José L. Moles i dins les categories  Benjamí, Aleví i Infantil, tant en K1 com en K2, es desplacen a l’illa  major per a participar dissabte en aquest torneig de copa dels més  petits.
Els benjamins K1: Aingeru Salaverría, Albert Riera, Joan M. Llompart i  Joan Vinent, també en K2; els alevins K1, Haize Quevedo, Iván Zornoza  i Alba Jáimez, amb Quevedo i Zornoza també K2; i els infantils K1,  Miquel Salord (A), Nàdia Salvador i Marc Sans (B), amb Salord i Sans  de K2, conformen la complerta representació del CN Ciutadella en  aquesta Copa Balear de Promoció.

Santandria acull la primera prova del Campionat de Menorca de piragüisme de fons

La platja de Santandria, a Ciutadella, acull aquest dissabte dematí  (10 hores) la primera prova del Campionat de Menorca 2019 de  piragüisme de fons en aigües tranquil·les i en el que hi prendran part  els tres clubes de Menorca: l’amfitrió, Club Nàutic Ciutadella, a més  del Club Nàutic Villacarlos i Club Marítimo Mahón. Aquesta prova se la  prendran tots i totes com a preparació i prova de foc, de cara al  Campionat de Balears 2019 del cap de setmana vinent. Santandria acollirà uns 70 palistes de tota l’illa en les categories  de Benjamí a Veterans en la primera de les tres proves del Campionat  de Menorca de fons d’enguany, trobada que mesurarà l’estat de forma i  possibilitats en el Balear de la setmana que ve.

Calendario de Noticias

julio 2020
L M X J V S D
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031