tir de fone

Presentación Libro “Sa Fona i la Cultura”

A las 18,30 hrs. del día 7 de febrero se dio una Conferencia y se ha presentado el libro “LA FONA I LA CULTURA”, escrito por los autores Joan Llodrá Crespí y Juan Jesús Llodrá González, padre e hijo, en el local de la Germandat de Mestres Jubilats, en la calle Costa de Sa Pols de Palma de Mallorca. Sigue leyendo

IME Ajuntament de Palma

Avui s’ha celebrat en el camp de tir de Son Valero el II Trofeu Ciutat de Palma de tir de fona, on han participat un total de 66 foners federats, en les diferents categories: 32 homes, 12 dones i 22 nens.
Al lliurament de trofeus ha assistit el gerent del IME, @miguelangelbennasar.
——-
Hoy se ha celebrado en el campo de tiro de Son Valero el II Trofeu Ciutat de Palma de tir de fona, donde han participado un total de 66 honderos federados, en las diferentes categorías: 32 hombres, 12 mujeres y 22 niños. A la entrega de trofeos ha asistido el gerente del IME, @miguelangelbennasar.

El II Trofeu Ciutat de Palma de Tir de Fona se celebrará el último domingo de enero en Can Valero

La competició, que arriba a la seva segona edició i comptarà amb uns 80 foners participants, ha estat presentada aquest dijous a Cort

Palma, 11 de gener de 2024. Les dependències de Cort han acollit aquest dijous la presentació de la segona edició del Trofeu Ciutat de Palma de Tir de Fona, que tindrà lloc el diumenge 28 de gener, a partir de les 10 del matí, al camp de tir de Can Valero.

A l’acte ha estat present el tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, que ha reivindicat, al llarg de la seva intervenció, la vinculació històrica de les Illes amb la figura del foner, que es remunta a l’any 406 abans de Crist.

En aquest sentit, el regidor ha destacat la tasca que efectua, des de la seva creació, l’any 1984, la Federació Balear de Tir de Fona “amb l’objectiu d’impulsar aquesta modalitat arreu del territori de l’arxipèlag”, mitjançant iniciatives com el trofeu que es desenvoluparà el darrer diumenge de gener amb la participació d’uns 80 foners.

Precisament, el camp de tir de Can Valero, escenari del torneig, és un terreny de titularitat municipal cedit per l’Ajuntament a la federació per tal de dur a terme competicions i entrenaments oficials

Federació Balear de Tir de Fona.

Unes fotos de la Competició de tir de fona, 1a del Campionat de Mallorca, modalitat pilota, realitzat al Parc de Sa Riera i dins les festes de Sant Sebastià a Es Fortí.
En aquesta competició hi han participat 49 foners federats i 10 de promoció. Al lliurament de trofeus hem comptat amb la presència David Salom Director General d’esports de l’Ajuntament de Palma i del Coordinador de districtes José Luís Iglesias, juntament amb els organitzadors de la competició esmentada, Albert Comas President de la FB de Tir de Fona , Xisca Sastre Presidenta del Club Ciutat de Palma, Xisco Amengual del Ciutat i Salvador Maimó President de l’AVV Es Fortí. Realment ha estat una competició molt disputada i participativa, sent aquests els tres primers guanyadors de cada categoria.
Nins: 1r Lluis Mestre del Club Mallorca amb 16 punts, 2n Alejandro Luque del Son Servera amb 15 i 3a Irene Mestre del Mallorca amb 15 punts.
Dones: Vanessa Castillo del Lloseta amb 18 punts, Antonia Cuenca del Lloseta 15 i Xisca Sastre del Ciutat amb 7 punts.
Homes: Diego Camuñas del Club Sa Pobla amb 25 punts, José Ramón García 20 i Pedro Palacios 18 punts, tots dos del Club Mallorca.
Promoció: Isabel Risco, Gregori Winsors i Marcos Castro.

Calendario de Noticias

junio 2024
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930