Ciclismo

No hace falta decir que, Baleares es cuna y jubilación de campeones!!!! Idòcyclingmáster!!!! (Maria Mora Cirer )

No hace falta decir que, Baleares es cuna y jubilación de campeones!!!!
Idòcyclingmáster!!!!

Maria Mora

Primera jornada del Campeonato de España que se disputa en LLUCMAJOR ILLES BALEARS.
JOSÉ LUIS RENDON para Fiestadeportiva

Resistencia BTT Son Serra de Marina-Rancho Grande 2020

I RESISTENCIA BTT SON SERRA DE MARINA – RANCHO GRANDE

26/01/2020 10:00

Colles de 3 i Individuals

Los participantes en la prueba tienen la obligación de conocer y aceptar el reglamento.

El Club Ciclista santa Margalida y el Ayuntamiento de Santa Margalida organizan la “I RESISTENCIA BTT SON SERRA DE MARINA – RANCHO GRANDE”; el 26 de Enero de 2020 a las 10:00 horas en Son Serra de Marina. Se trata de una carrera de carácter popular por equipos de tres componentes e individual, que consiste en dar el máximo número de vueltas a un circuito de aproximadamente 10 km durante un tiempo mínimo de 3 horas.

Sigue leyendo

40a Diada Ciclista Sant Sebastia 2020

40a DIADA CICLISTA SANT SEBASTIÀ – 2020

 

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma presenta la DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTIÀ 2020, que, com cada any, tindrà lloc dia 20 de gener, amb sortida a la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia i arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix. Aquest esdeveniment té gran interès social i esportiu i és considerat una de les activitats més importants del programa de les Festes de Sant Sebastià, patró de la nostra ciutat. Enguany celebram una edició molt especial, 40 anys de Diada Ciclista Sant Sebastià! Durant aquests anys són moltes persones que han participat en un dels esdeveniments populars més importants de la nostra cultura popular i esportiva de Palma.

I per a celebrar aquest aniversari, tenim el plaer de comptar amb la col·laboració del pintor Jorge Castillo, que ens ha cedit els drets d’imatge de la seva litografia “Esfuerzo” com imatge del cartell de l’esdeveniment.

Per a aquesta Diada es compta, com sempre, amb la important col·laboració de CaixaBank, a més de la d’altres empreses com Samu 061, Onda Cero, Coca-Cola, Boxi Mobil WC, Font Vella i El Corte Inglés. També s’hi disposarà de la inestimable col·laboració del Consell de Mallorca, la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Ciclos Gomila, Bimont Bike Shops i Voluntariat Esportiu de Palma

SORTIDA

Abans de la sortida des de la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia a les 12 h, com és habitual, els participants tindran animació musical i rebran recomanacions sobre les característiques del recorregut, la utilització adequada de la bicicleta, les normes bàsiques de circulació, etc., perquè la sortida, el recorregut i l’arribada tinguin lloc sense cap incidència.

No hi està permès l’ús d’altres mitjans de locomoció que no siguin bicicletes o handbikes (queden exclosos patinets, patins, etc…).

RECORREGUT

Se seguirà l’itinerari que s’indica, d’aproximadament 6 km. Com a cada edició, la Policia Local de Palma controlarà el recorregut i hi haurà els serveis mèdics corresponents per a atendre’n qualsevol incidència. Al capdavant de la sortida se situarà el grup de ciclistes federats, que tradicionalment obren la passejada, gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

Pl. de Cort – pl. de Santa Eulàlia – pl. de Sant Francesc – Avingudes per la pl. de la Porta del Camp – autopista de Llevant – av. d’Antoni Maura – pg. del Born – c. de la Unió – la Rambla – c.  del Baró de Pinopar – av. d’Alemanya – gir de 180º a l’alçada de l’encreuament amb el c. del General Riera – av. d’Alemanya – camí de Jesús – c. de Salvador Dalí – ENTRADA a Son Moix per la prolongació del c. de Francesc Martí i Mora – arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix

Sigue leyendo

PIONERAS DEL CICLISMO BALEAR!!!

Calendario de Noticias

septiembre 2020
L M X J V S D
« Ago    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930