Tòfol Castanyer: la segona victòria a la Copa d’Espanya el consolida al liderat

L’atleta solleric Tòfol Castanyer (Salomon-Santiveri) ha aconseguit aquest cap de setmana la victòria a la VI edició de la Camille Extreme, segona prova de la Copa d’Espanya d’Atletisme de Muntanya i segueix encapçalant la classificació del campionat.

Castanyer va realitzar la prova en el circuït navarrès amb 2 hores i 53 minuts, rebaixant en set minuts el rècord d’aquesta cita.

El circuït presentava un recorregut de 32 quilòmetres per la vall de Balabarce, amb un itinerari d’un pronunciat desnivell que s’enfilava fins els 4.000 metres. La localitat d’Isaba va servir d’escenari de sortida i arribada d’una prova que va  comptar amb 327 participants.

Luis Alberto Hernando va ser el segon classificat i David López el tercer. Són aquests els principals competidors del solleric també en la classificació general