Ultima Hora; El R.C.D. Mallorca no jugara en Europa

hace pocos minutos la Uefa ha comunicado al Real Mallorca que no jugara en Europa la temporada que viene (habra ampliacion)

El Reial Mallorca no disputarà la Lliga Europa. A les 13 hores i 50 minuts, el club ha rebut la notificació oficial de la UEFA. S’han confirmat els pitjors pronòstics i ara falta saber quines seran les mesures que prendrà el Mallorca, tenint en compte que el club s’havia guanyat el dret a jugar aquesta competició a la gespa.

El Mallorca ja considerava molt complicada la seva participació a la Lliga Europa, el passat 20 de juliol . El màxim organisme del futbol continental havia enviat una carta al club vermellenc. Aquesta explicava els motius perquè es retiraria la llicència per competir a Europa, entre d’altres els deutes amb Hisenda. El Mallorca avisa que es defensarà davant els tribunals.

Així el somni europeu del RCD Mallorca s’esvaeix.

En un comunicat oficial fet públic aquest dimarts 20 de juliol al matí el Club lamentava la “revisió sorprenent i extemporània” que la UEFA vol fer de la documentació que ja “va aportar durant mesos al Comitè competent de la RFEF i que va acabar amb la concessió de la Llicència UEFA”.

El Mallorca va advertir a la Federació Espanyola i la UEFA que defensaria el seu dret de disputar la Lliga Europa – va ser cinquè a la Lliga – als tribunals, i que procediria “amb la màxima contundència”, segons assenyala el club a través d’un comunicat oficial.

El Mallorca havia rebut la comunicació per part de UEFA d’una revisió, “sorprenent i extemporània”, afirmava l’entitat balear, de la documentació que el club va aportar al comitè competent de la RFEF i que va acabar amb la concessió de la llicència UEFA.

El comunicat del Mallorca assenyalava: “Aquest procediment, que considerem irregular sense cap mena de dubte, està sent objecte d’estudi pels nostres serveis jurídics, que procediran amb la màxima contundència; al seu torn, s’ha donat trasllat d’aquesta actuació a l’administració concursal” (el club es va declarar insolvent el mes de maig).

Finament, l’entitat considerava que aquesta actuació “contravé el clar requeriment efectuat pel seu la jutge María Encarnación González mitjançant l’acte de data 29 de Juny, en què es requeria a la Federació Espanyola de Futbol i a la UEFA perquè s’abstinguessin de realitzar actuacions amb l’objectiu de retirar la llicència en el seu dia concedida”.

I afegia: “Per tant, el Mallorca no dubtarà a emprendre davant les instàncies judicials totes les accions legals estiguin al seu abast per defensar els interessos econòmics del club, que es podrien veure greument perjudicats per les esmentades actuacions”.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031