DANI PÉREZ, DEL FÍSICS CIUTADELLA, TORNA A LA COPA D’ESPANYA DE TENERIFE AMB GANES D’ESTAR A DALT

El karateka de Ciutadella resident a Barcelona Dani Pérez, un dels millors competidors que han sortit de les Illes Balears en els últims temps, participa per segona vegada en la seva carrera esportiva en la Copa d’Espanya que se celebra aquest cap de setmana en el pavelló municipal de Los Reales de Tenerife. Pérez, que va a aquest esdeveniment al costat de la seva parella Cristina Ferrer -participant en quatre ocasions en la Copa i de la qual l’última vegada en va perdre el bronze- té una espina clavada amb aquesta competició ja que en el 2011 el van eliminar en la lligueta inicial; i el 2007 es va classificar però no va poder participar en trencar-se la mà setmanes abans.
Dani Pérez s’exercita en el Club Mediterrani de Barcelona, amb José Puertas, i competirà una vegada més en les Illes Canàries en nom del FÍSICS CIUTADELLA en la competició de kumite masculí. De cara a les seves possibilitats en aquesta Copa d’Espanya, Dani Pérez parla clar: «Encara que és un campionat molt complex, perquè solament pot anar el millor de cada província i alguns països convidats, tant jo com la meva parella anem amb intenció de treure medalla, i és factible. Cristina es va quedar molt a prop fa dos anys», manifesta, esperançat.
Una de les incògnites per a Pérez serà veure quins competidors es troba ja que «en ser Open, em puc trobar gent de qualsevol pes. Per a mi és una mica més complicat perquè jo surto en -67 kg normalment, i la majoria d’oponents em trauran un bon tros en envergadura i pes. Però no hi ha problema, guanyaré amb les armes que tinc», exclama un Pérez més ambiciós que mai.
El karateka del FÍSICS Dani Pérez acudeix a aquesta cita a Tenerife com a tercer millor karateka nacional en la categoria sènior de menys de 67 quilograms; un lloc que va conquistar el passat mes de març en el Campionat d’Espanya de Karate absolut celebrat a Toledo. El ciutadellenc, amb aquesta, sumava la seva cinquena medalla de bronze en uns Campionats d’Espanya i es consagrava com un dels millors competidors del país.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031