El Baleares gana el Tornei des Vermar ante el Binisalem (0-2)

baleares 2015

Bones sensacions per a acabar la pretemporada. Victòria a Binissalem per zero gols a dos a la final del Torneig des Vermar. No participaren Mairata, Artabe i Fullana, recuperant-se dels seus problemes físics, ni Víctor, qui es va fer mal dimecres a Son Ferriol i està pendent d’evolució.

Botà al camp l’Atlètic Balears amb Perales, Damià, Álvaro, Esteban, Guasp, Alomar, Cristian, Ze Valente, Nando, Nacho i Ripoll. Primera part molt seriosa per ambdós equips i en la que el perill vengué sobretot amb les jugades d’estratègia de l’Atlètic Balears. Al quart d’hora, un córner de Cristian que deixà Nando de cap a la frontal de la petita serví perquè Alomar, d’esquena a porteria, rematés al travesser. No molt després un altre córner des de l’alre banda servit per Guasp posà en dificultats novament a la defensa binissalemera amb una triple ocasió amb successius rebots a l’àrea. Una bona passada llarga deixà a Ripoll davant el porter, optà per intentar la vaselina però sortí alta. Un bon canvi d’orientació de Ze Valente propicià la jugada del penal amb una bona internada de Guasp, qui va fer la paret amb Ripoll, i va ser objecte de falta clarament dins l’àrea. El penal el transformà Nando (min. 31), amb seguretat i enganat al porter. Zero a un al descans.

Botaren al camp a la segona part Perales, Jaime, Álvaro, Esteban, Guasp, Alomar, Cristian, Nacho, Nando, Ze Valente i Cifu. Sortí més ficat el Binissalem els primers deu minuts donant sensació de perill però la defensa i Perales sempre es mostraren segurs. Al minut 17 arribaria el segon gol, transformat per Cifu, qui enganxà una pilota al segon pal dins l’àrea petita a la treta d’un córner. Poc després entraren al camp Javi Ramos, Oller, Manu, Ignasi i Torres. El darrer quart d’hora fou un atac constant, tancant al Binissalem al seu camp. Cifu tengué dues bones ocasions de cap i una bona jugada de Torres a la frontal de l’àrea haguera pogut significar el tercer.

En definitiva, bon partit en liniies generals i ja pensant en l’estrena en lliga contra l’Huracán.

—————–

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031