Julen Triay, del Físics Ciutadella, nou campió d’Espanya de kàrate

9
Julen Triay ha tornat a fer història per Menorca i per l’Escola Esportiva Físics Ciutadella al proclamar-se aquest passat cap de setmana nou campió d’Espanya de Kàrate en una fita que s’ha duit a terme en el Palacio de los Deportes de Múrcia.
La nova promesa del Físics Ciutadella va haver de superar a difícils rivals d’aquest Nacional i que malgrat la curta edat (tan sols 13 anys) varen ser de gran nivell. Julen Triay va arrancar el primer combat amb molta superioritat davant d’un basc, al que es va imposar per un contuntent 6-0. Ja als posteriors enfrontamemts l’alumne del Físics Ciutadella va demostrar estar pletòric i decidit a ser el més clar candidat a pujar al més alt del podi espanyol.
En la decisiva final es va trobar al davant al seu company de la Selecció Balear, l’eivissenc Lluís. En aquest combat balear es va arribar a sonar el gong del final de temps amb un empat. I va ser després quan el conjunt arbitral va resoldre en favor del ciutadellenc.
A part, els seus companys del Físics Ciutadella i de la Selecció Balear Rafel González, Judith Álvarez, Mariona Taltavull i Marta Bosch no varen tenir tanta sort de pujar al podi murià però sí demostraren la seva agilitat per aquest art marcial i la seva fortalesa a dins el tatami.

Amb aquest or nacional Julen Triay segueix les passes del seu germà major, Jesús Triay ‘Shutín’, que també es va penjar al seu dia l’or espanyol, a més de vàries plates i una plata a l’Europeu.

Molt feliç estava Jesús Triay ‘Shuto’, director tècnic del Físics i son pare del nou campió espanyol: Sorprès per aquest or de Julen? La veritat és que hem estat treballant tot l’any per arribar al Nacional de Múrcia al punt òptim i tanta feina i esforços concentrats han donat els fruits esperats. Ha anat tot perfecte i objectiu aconseguit.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031