L’àrbitre anul.la un gol legal de Vallori en el descompte que hagués suposat la victoria contra el Llevant Atlètic

unnamed (7)
L’Atlètic Balears ha empatat a un contra el Llevant Atlètic en el primer partit de l’any a Son Malferit. Primera part amb tots dos equips molt ordenats i respectant-se massa. Poques ocasions de gol. El primer xut del partit el va fer Vallori des d’una falta llunya a les mans del proter Sotres al minut 5. La rèplica va ser una bona contra d’Allyson, del Llevant Atlètic, al minut 8 que envia a córner Aulestia. Al minut 23, Xisco Hernández, d’una gran jugada personal, aconsegueix assistir Fullana perquè de vaselina lateral, xuti una mica alt.

A la mitja hora de partit, el filial llevantinista fa una bona jugada que acaba en un xut ds de l’àrea per part de Joel que atura en dos temps un segur Aulestia. Al minut 35 l’ATB va fer la seva millor jugada en la primera part en una bona combinació del centre del camp, amb un inspirat Xisco, que acaba amb un xut fluix des del punt de penal d’Enzo a les mans de Sotres.

Al minut 41, just abans del descans, una gran jugada del Llevant per mitjà d’Allyson amb un xut sec alt hagués pogut significar el 0-1.

A la segona part, l’equip visitant ha demostrat sortir molt enxufat sent clar dominador dels primers minuts en joc i ocasions. Al 56 una falta lateral botada està a punt de colar-se a la porteria d’Aulestia. Al 61’ el lateral dret Shaq no encerta en una passada de la mort que remata fora al lateral de la xarxa amb tot de cara. Fruit dels canvis del tècnic Ziege, l’ATB ha aconseguit fer-se dominador a partir del minut 30 de la segona part i una gran jugada personal de Xisco, després de passada a interior de l’àrea de Fullana suposava l’1-0 amb un toc subtil amb molta classe per superar el porter. És el 7è gol de Xisco, màxim golejador de l’equip.

Quan tot pareixia indicar que s’aconseguirien els tres punts, un penal de Malik després d’una rematada al pal del Llevant, ha suposat l’1 a 1 des del punt fatídic per part de Pepelu. L’ATB ha tirat de casta amb Vallori en punta. Al minut 90, una centrada de Xisco la pentina Simon i Vallori fa el 2-1 que l’àrbitre anul·la considerant que és fora de joc. Les imatges demostren que era gol legal, fins i tot el càmera del Llevant, en bona posició ha reconegut amb franquesa que la posició de Vallori és bona i el defensa està una passa per davant. S’adjunta fotografia just quan Simon ja ha pentinat.

Al final, repart de punt a Son Malferit.

Ziege: “La gent diu que és gol legal de Vallori i al final són dos punts menys”

L’entrenador, Chirstian Ziege, ha lamentat l’errada arbitral que ha privat l’equip de sumar els tres punts. El tècnic alemany ha reconegut que falta un davanter alt que aguanti la pilota i que el Llevant ha fet un bon partit, especialment els vint primers minuts de la segona part. El tècnic alemany ha reconegut que se sent amb forces per aconseguir l’objectiu.

Fitxa tècnica.

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Malik, 3. Vallori, 4. David Prieto (67’ 16. Marcel), 5. Biel Guasp, 6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Kike López (80’ 15. Cristeto), 9. Enzo (45’ 17. Simon), 10. Fullana, 11. Rubén Jurado.

Llevant Atlètic: 1. Sotres, 2. Shaq, 3. Javi Ramírez, 4. Kaiser, 5. Andreu, 6. Ribelles ©, 7. Fran Manzanara, 8. Pepelu, 9. Allyson, 10. Joel i 11. Manu Viana.

Àrbitre: Albert Català Ferrán (comitè català) va amonestar amb targeta groga als locals: David Prieto, Kike López i Fullana.
Va amonestar als visitants:  Fran Manzanara i Pepelu.

Gol. 1-0 Xisco Hernández minut 86.
Gol 1-1 Pepelu de penal minut 88.

Incidències

Partit corresponent a la jornada 20, primer de la segona volta, en dia de ple sol a Son Malferit. 1.200 espectadors.

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA CD. ATLÉTICO BALEARES-LEVANTE ATLÉTICO

El árbitro anula un gol legal de Vallori en el descuento que hubiera supuesto la victoria ante el Levante Atlético

CRÓNICA

El Atlético Baleares ha empatado a uno contra el Levante Atlético en el primer partido del año en Son Malferit. Primera parte con los dos equipos muy ordenados y respetándose demasiado. Pocas ocasiones de gol. El primer disparo del partido lo hizo Vallori desde una falta lejana a las manos del portero Sotres en el minuto 5. La réplica fue una buena contra de Allyson, del Levante Atlético, en el minuto 8 que envía a córner Aulestia. En el minuto 23, Xisco Hernández, en una gran jugada personal, consigue asistir a Fullana para que de vaselina lateral, chute un poco alto.

A la media hora de partido, el filial levantinista hace una buena jugada que termina en un disparo desde el área por parte de Joel, que detiene en dos tiempos un seguro Aulestia. En el minuto 35 el ATB hizo su mejor jugada en la primera parte en una buena combinación del centro del campo, con un inspirado Xisco, que termina con un disparo flojo desde el punto de penalti de Enzo a manos de Sotres.

En el minuto 41, justo antes del descanso, una gran jugada del Levante por medio de Allyson con un disparo seco alto hubiera podido significar el 0-1.

En la segunda parte, el equipo visitante ha demostrado que salió muy enchufado, siendo claro dominador de los primeros minutos en juego y ocasiones. En el 56’ una falta lateral botada está a punto de colarse en la portería de Aulestia. En el 61 ‘el lateral derecho Shaq no acierta en un pase de la muerte que remata fuera en el lateral de la red con todo de cara. Fruto de los cambios del técnico Ziege, la ATB ha conseguido hacerse dominador a partir del minuto 30 de la segunda parte y una gran jugada personal de Xisco, tras pase interior del área de Fullana suponía el 1-0 con un toque sutil con mucha clase. Es el 7º gol de Xisco, máximo goleador del equipo.

Cuando todo parecía indicar que se conseguirían los tres puntos, un penalti de Malik tras un remate al palo del Levante, ha supuesto el 1 a 1 desde el punto fatídico por parte de Pepelu. El ATB ha tirado de casta con Vallori en punta. En el minuto 90, un centro de Xisco la peina Simon y Vallori hace el 2-1, que el árbitro anula considerando que es fuera de juego. Las imágenes demuestran que era gol legal, incluso el cámara del Levante, en buena posición reconoció con franqueza que la posición de Vallori es buena y el defensa está un paso por delante. Se adjunta fotografía justo cuando Simon ya ha peinado. En el último suspiro se repitió al jugada con un remate alto de Vallori.

Al final, reparto de punto en Son Malferit.

Ziege: "La gente dice que es gol legal de Vallori y al final son dos puntos menos"

El entrenador, Chirstian Ziege, lamentó el error arbitral que ha privado al equipo de sumar los tres puntos. El técnico alemán ha reconocido que falta un delantero alto que aguante la pelota y que el Levante ha hecho un buen partido, especialmente los veinte primeros minutos de la segunda parte. El técnico alemán ha reconocido que se siente con fuerzas para conseguir el objetivo.

Ficha técnica.

Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. Malik, 3. Vallori, 4. David Prieto (67 '16. Marcel), 5. Biel Guasp, 6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Kike López (80' 15. Cristeto), 9. Enzo (45 '17. Simon), 10. Fullana, 11. Rubén Jurado.

Levante Atlético: 1. Sotres, 2. Shaq, 3. Javi Ramírez, 4. Kaiser, 5. Andrés, 6. Ribelles ©, 7. Fran Manzanaro, 8. Pepelu, 9. Allyson, 10. Joel y 11. Manu Viana .

Árbitro: Albert Catalán Ferrán (comité catalán) amonestó con tarjeta amarilla a los locales: David Prieto, Kike López y Fullana.
Amonestó a los visitantes: Fran Manzanara y Pepelu.

Gol. 1-0 Xisco Hernández minuto 86.
Gol 1-1 Pepelu de penalti minuto 88.

Incidencias

Partido correspondiente a la jornada 20, primero de la segunda vuelta, en día de pleno sol en Son Malferit.