Presentat a la FFIB el Torneig Solidari de Santa Clara

torneig

El president Miquel Bestard ha presidit avui migdia, a la sala d’Actes de la FFIB, l’acte de presentació del III Torneig de Santa Clara, que anirà a benefici de l’Associació Balear de Nins amb Càncer, ASPANOB. A la presentació hi eren el president del club organitzador, el Club Son Oliva, Salvador Mateu, i el president d’ASPANOB, Jaume Coll, així com representants d’Esports del Consell i de l’Ajuntament de Palma.

III Torneig de Santa Clara

La III edició del Torneig de Santa Clara, compta amb les categories BENJAMÍ I ALEVÍ de clubs mallorquins, amb un total de 30 equips participants i aproximadament un 500 petits futbolistes.

Es disputarà en el Camp Són Fuster del Joventut Son Oliva (Poligon Són Castello ) els dies 13,14 i 15 d’Abril 2017.

El Torneig de disputarà en la modalitat de liguilla i eliminatòria.

L’ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca hi participen, així com la Fundació de Futbol de les Illes Balears, facil.litan els trofeus, medalles i pilotes.

ELS PROJECTES SOLIDARIS

El club de futbol Joventut Son Oliva juntament amb Futbol Project, (www.futbol-project.comassociació esportiva creada per a l’organització d’esdeveniments solidaris i de futbol, pretenem ajudar a les persones que més ho necessitin, poguent així demostrar a la societat que el futbol és CONTRARI A LA VIOLÈNCIA.

En cada esdeveniment el Futbol Project contactarà amb alguna associació que ajudi a persones malaltes, amb el risc d’exclusió social o per violència de génere, prevalent en els nostres esdeveniments la humanitat, col·laboració i esportivitat.

Així neix el Tornei de Santa Clara en benefici d’ASPANOB.

 

 

FFIB

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031