Archivo diario: 17 julio, 2018

LA RFET ANUNCIA LA NUEVA NORMATIVA DE CLASIFICACIÓN BENJAMIN PARA 2019

La RFET ha publicado el 5 de julio en su página web la nueva normativa de clasificación que regirá las competiciones sub10 a partir del 1 de enero de 2019:

“La clasificación de jugadores/as de categoría Sub’10 no aparecerá publicada en el ránking nacional a partir del 1 de enero de 2019 (…) El objetivo de esta medida es evitar que los niños/as de las edades más tempranas se obsesionen con su ranking y disputen excesivas competiciones en detrimento de su formación.”

En la información se explica cómo se confeccionarán los cuadros sub10:

“A partir del próximo año, los torneos de categoría benjamín seguirán computando como hasta ahora, pero únicamente a nivel interno para la confección de los cuadros. Los cabezas de serie quedaran igualmente repartidos en la parte alta y baja del cuadro, aunque no estarán identificados.”

La distribución será aleatoria pero asegurando que los cabezas de serie 3 y 4 no se encontrarán con el 1 y 2 hasta semifinales.

Igualmente, se ha aprobado la obligatoriedad de organizar una prueba de consolación en todas las competiciones de categoría Sub’10.

SEGON DIA D’ENTRENAMENT AL GOLF MAIORIS. DECLARACIONS DE VALLORI

L’ATB ha iniciat avui el seu segon dia de pretemporada. A les 9 del dematí s’ha entrenat al Golf de Maioris. D’aquesta manera, la plantilla s’ha sotmès a un entrenament físic més exigent a les ordres del preparador físic Aitor Maiztegui, aprofitant les magnífiques instal·lacions.

Sigue leyendo

Es Nàutic bateja a 18 nous futurs submarinistes

Dissabte molt especial el que es va viure a s’Aigua Dolça de Ciutadella amb la secció d’escafandrisme del Club Nàutic Ciutadella. Un total de 18 persones van assistir al bateig a l’aigua que van realitzar juntament amb l’instructor del club, Julián Rodríguez, en una experiència inoblidable pels presents ja que només un es va retirar abans d’hora.
Els valents van baixar a uns 4-5 metres de fons i van gaudir d’unes aigües tranquil·les i netes, amb la professionalitat i calma que dóna Rodríguez.
Des de la secció del club estaven més que satisfets per la jornada. «Un èxit total, tothom ha quedat encantat i en sortir estaven molt emocionats».
Ja pel mes d’agost es celebrarà el primer nivell de submarinisme, també en mans del CN Ciutadella, per tots aquells que ja ho hagin provat i vulguin anar a més.

BONA ESTRENA DE PERE PONSETÍ A TEXAS

El regatista del Club Nàutic Ciutadella Pere Ponsetí ha iniciat amb molt bon peu el seu camí pel Campionat del Món de Làser Radial 20’18 que es celebra a Texas, als Estats Units. En la primera jornada viscuda pel representant d’Espanya en aquest Mundial acabava amb les posicions 16 i 10, en les dues regates inicials. Ara el d’Es Nàutic està el desè de la classificació general, celebrat el primer dia i tenint en compte les set hores de diferència horària amb els EUA.
Bon i esperançador inici de Ponsetí entre un total de 58 embarcacions presents a Texas.

 

Ue Lloret

Avui toca donar les gràcies a quatre jugadors que han defensat els nostres colors durant un parell de temporades, i que no seguiran amb nosaltres la pròxima temporada. Sabem que no és un adeu, perquè sempre formaran part de la gran familia de la ue lloret

19º LLiga de Curses Populars – Estiu 2018

19ª LLIGA DE CURSES POPULARS D’ESTIU A MENORCA Sigue leyendo

Noticias para recordar

Calendario de Noticias