Archivo mensual: julio 2021

Partido pretemporada Collerense – Murense ( 2-1)

ACUERDO DE COLABORACIÓN

Nuevo acuerdo de colaboración para el CLUB SANTA CATALINA ATLÉTICO.
Se trata del bar S’ ATURADETA, de Cati y Alfonso, situado en el polígono Son Castelló en la calle, Gremi Ferrer n3.
Cada viernes podrás disfrutar de su plato estrella, lechona al horno un increíble plato típico mallorquín, para chuaperte los dedos. Además, cada día se puede disfrutar de un buen menú casero.

FITXATGE‼️
BOOOM!
El tercer fitxatge és, literalment, un jugador de primera! Mallorca, Tenerife i Levante són alguns dels equips en els que ha jugat. I aquesta temporada tenim la sort de tenir-lo a la nostra defensa. Ell és en Pau Cendrós! Benvingut i molta sort! ❤️🖤
Fitxatge patrocinat per: Xisco Andreu Mestre.

Fichaje!!!
Ángel Menendez se hará cargo del cadete B.
Le deseamos muchos éxitos en este nuevo proyecto.

REMUNTADA ESPECTACULAR DE DAVID PONSETÍ (CN CIUTADELLA) PER A COL·LOCAR-SE EN EL TOP10 DEL MÓN EN SUB17 I EL 33 DE LA GENERAL DEL MUNDIAL, A MANCA D’UNA DARRERA JORNADA

Ja ho havíem dit. El regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, no havia dit la seva darrera paraula encara en el Campionat del Món Ilca6 que es celebra al Lago di Garda, a Itàlia, i en aquesta penúltima jornada del Mundial el regatista CNC h va demostrar de nou. El jove regatista, dels més novells entre els 265 participants de tot el planeta, protagonitzava una gran remuntada per a col·locar-se dins el Top10 en la categoria Sub-17 i, a més, recuperar fins a dotze posicions a la classificació general, on Ponsetí es situa el 33.
En un altre dia en el què a Arco les condicions van ser molt inestables en direcció i intensitat del camp de regates, el competidor ciutadellenc de la Selecció Espanyola ho donava tot per a retallar distàncies a la classificació, en un dia en què el temps feia que la flota s mostrés molt irregular en general.
Arriba el darrer dia de Campionat del Món, a n res a perdre ja i molt a guanyar per Ponsetí. Passi el que passi, el que ha aconseguit ja es pot considerar un èxit.

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias