Archivo diario: 7 julio, 2021

Federació d’Atletisme de les Illes Balears

CANVI DE SEU!
La FAIB informa aquest dimecres del canvi de seu del Campionat de Balears Sub20 i Sub23 (17-Jul) de Palma a Magaluf (Calvià), per obres previstes al CTEIB.
@GOIB_Social @esportsIB @turismeiesports @Consell_Eivissa @ConsellMenorca @consellinsular

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

El Club Esportiu Constància presenta la Comissió del Centenari

Aquest dilluns s’ha duit a terme la primera reunió i s’ha constituït la Comissió del Centenari al Nou Camp d’Inca. Aquesta Comissió estarà formada per diferents personalitats molt vinculades al club: Virgili Moreno, Andreu Quetglas, Jordi Cerdà, Miquel Soler, Ramón Lorente, Valeria Bouzada i Rafel Palou.

El centenari es celebrarà entre les temporades 2021/2022 i 2022/2023 ja que el dia de creació del club és el 2 de desembre de 1922. Tots els actes i activitats que es vagin a realitzar en motiu del centenari s’aniran informant al llarg d’aquestes dues temporades.

Un dels primers actes és la creació d’un escut commemoratiu pels cent anys d’història club. L’autor d’aquest escut és el dissenyador gràfic Toni Cabo i es presentarà en els pròxims dies.

També es realitzarà una camiseta que portarà el nou escut i que es presentarà en les pròximes setmanes.

La vida no te prepara para las despedidas de tus los tuy@s, el camino hace que te prepares, pero hoy es uno de esos días tristes.
Habría tanto que hablar, tanto que preguntar, tanto que recordar, tanto sin querer ver ni entender, que nos faltarían horas.
♥️ Son decisiones personales, donde no podemos ayudar, solo desde tu querido club, te deseamos la mejor de las suertes, que encuentres aquello que buscas, hemos vivido mucho, compartido mucho, nuestr@ historia juntos de recuerdos quedará, ojalá nuestros caminos se vuelvan a cruzar ❤️🔵⚽ Gabriela Gutiérrez Roldán

Calendario de Noticias