La Delegació de la Presidència per a l’Esport destaca la contribució “a la integració i tolerància social” dels 17 equips de futbol de la Unió Esportiva Son Oliva

L’acte de presentació de les formacions del club reuneix avui al Palma Arena a 340 nins i joves esportistes

El delegat Diego González entrega una placa al club en reconeixement al club pel seu suport a la cohesió social

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha destacat avui la important contribució “a la cohesió social” dels 17 equips de futbol de la Unió Esportiva Son Oliva durant  l’acte de presentació de les formacions del club. Aquest esdeveniment s’ha realitzat avui al Palma Arena i ha reunit a 340 nins i joves d’edats compreses entre els 4 i 34 anys. Hi han assistit també el president del club, Salvador Mateu Castell, el director insular d’Esports, Paco Blasco i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Maribel González.

El delegat Diego González ha entregat una placa al club en reconeixement a la seva contribució a la tolerància i a la  integració social i ha destacat que “l’esport és una eina social necessària per poder afrontar nous reptes com són la convivència. Són moltes les persones d’altres països que han trobat en el futbol una via d’adaptació a la societat balear”.

Un nin de cada un dels distints països que integren els equips del club han sortit amb un cartró amb una lletra impresa que han format en línea el lema “ Tots els continents amb una mateixa bandera”.

El Delegat de la Presidència per l’Esport ha donat les gràcies al suport de totes les famílies que han fet possible el recolzament a la pràctica del esport rei i ha recordat “les grans coses bones que té el futbol”.

El delegat Diego González ha destacat que “al club palmesà s’ha anat creant un sòlid planter de jugadors que ha contribuït i contribueix a potenciar l’esport en el nostre teixit social. L’esport rei incideix també a la nostra formació”.

Des de la Delegació de la Presidència per a l’Esport s’ha encoratjat als jugadors a sumar valors en la pràctica esportiva i així animar al més joves a practicar esport i s’ha agraït cada mostra d’esforç, de treball en equip, de joc net, valors que té l’esport en positiu.

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930