Domini absolut del CN Ciutadella amb triomf final de David Ponsetí a Fornells

Domini absolut dels regatistes del Club Nàutic Ciutadella en el  Memorial Gumersindo Riera viscut a Fornells dissabte i diumenge. I amb  guanyador final del club de Ciutadella perquè David Ponsetí es va  proclamar campió absolut en el campionat organitzat pel CN Fornells.  El regatista d’Es Nàutic va ser primer a Làser 4.7 sense perdre cap  regata; el mateix va fer Billy Coll (CN Fornells) a la classe Bic  Techno, però amb haver una major participació a la vela lleugera,  finalment el títol queia en mans de Ponsetí. Tot dins una participació brillant del CN Ciutadella en aquest 27è  memorial forneller. A Làser 4.7, darrera Ponsetí hi acabaven en el  podi Pepe Gornès i Chantal Cavaller, amb Laia Mendoza fregant els  escalons dels guanyadors. I en Optimist també va ser Es Nàutic el gran  acaparador de primeres posicions amb els triomfs d’Aitana Cavaller en  absolut i sub-16, essent tercer total, Borja Torres (CN Ciutadella).  Els també alumnes de Toni Mascaró, Toni Mesquida i Ignasi Bettiol  s’imposaven en sub-11 i sub-13, com en Optimist D, amb podi del CN  Ciutadella per Lluís Mascaró (1), Sebastià Llull (2) i Neus Soler (3).