Felip Moll (CN Ciutadella), és quart general i millor balear a la Mini Barcelona

Des de l’any 2000 i cada dos anys, la Mini Barcelona celebra una  competició plena d’al·licients per als amants de la vela. Els  navegants han de superar les 300 milles nàutiques (555 quilòmetres)
que hi ha entre la Ciutat Comtal i Menorca i tornada un altre cop a  Barcelona. I en aquest 2018 hi ha hagut protagonisme del Club Nàutic  Ciutadella, ja que el seu regatista Felip Moll, resident a la Ciutat Comptal, acabava quart classificat de la Sèrie i com a millor de les  Illes Balears, amb un total de 20 embarcacions.
Felip Moll afrontava en solitari aquesta exigent prova d’una classe  que és l’embarcació de vela més petita de la navegació oceànica i ho  feia amb la seva embarcació ‘Allevà’, un Pogo2 (mini 588). I se’n va  sortir i bé, encara que les condicions van resultar molt complicades  navegant tot sol; sense cap tipus de connexió amb l’exterior  pràcticament ni cartografia electrònica i amb problemes hora de  descansar. Moll, que anava lligat per evitar problemes, també va tenir  hores de passar pena de vespre, amb una via d’aigua i corrents sense  vent que l’apropaven a la costa.
El calendari de competicions de la classe Mini inclou un total de 14  competicions, sis de les quals són al Mediterrani. Per a un regatista  d’aquesta classe, la Mini Transat és l’objectiu principal perquè es  tracta d’una regata transatlàntica que consisteix a creuar l’Atlàntic  en solitari i sense assistència ni comunicació, i que té lloc cada dos  anys. Lògicament, el repte de Felip Moll (CN Ciutadella) és la Mini  Transat 2019, però tot dependrà de si es pot classificar ja que  necessita 1500 milles en regata i 1000 de la qualif, una travessia pel  Mediterrani en solitari.

Calendario de Noticias
julio 2020
L M X J V S D
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031