Els clubs de futbol creen una associació per defensar els seus drets

Joan Vicens

C.F. Sóller, C.F. Port de Sóller, U.E. Sollerense, Atlètic Sóller, Círculo Sollerense, Ferrocarril de Sóller i Hostal Nadal de futbol sala estan treballant conjuntament en la creació d’una nova associació esportiva que els aglutini i permeti defensar conjuntament els seus drets.

Representants de cada entitat han duit a terme diverses reunions de treball per definir els estatuts d’aquest organisme, les seves funcions i determinar com pot beneficiar a cada un dels clubs integrants.

Segons ha pogut saber Veu de Sóller, el nom escollit per identificar a la nova associació és ‘Agrupació Clubs de Futbol de Sóller’.

A hores d’ara manca definir el nom del primer president de l’entitat, així com les funcions dels diferents membres de la junta directiva. De fet, tal i com s’ha explicat, l’associació està encara en fase de fundació i “queden alguns assumptes per definir”.

Crear un front comú

No obstant això, el que si tenen clar els impulsors de l’associació és que l’objectiu principal de la mateixa serà crear un front comú que els permeti reivindicar millores a les instal.lacions o subvencions per repartir entre els clubs de futbol de la vall. Es creu que tots junts tendran més força davant les institucions.

A més, segons s’ha explicat, la creació d’aquesta associació s’ha d’entendre com una mostra de les bones relacions existents entre els set clubs de futbol i futbol sala que conviuen a la ciutat. El passat mes de setembre, tots junts ja organitzaren una presentació conjunta de les plantilles de tots els clubs, un fet inèdit fins el moment.

http://www.saveu.cat/art_list.php?seccio=3

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031