JULEN TRIAY I CRISTINA PONS PLATA I BRONZE AL NACIONAL DE KARATE

Julen Triay i Cristina Pons del club de karate Físics es pengen les medalles de plata i bronze respectivament en el Campionat d’Espanya de karate el passat cap de setmana a Ponferrada (Leon) Els altres dos representants menorquins Judith Álvarez i Adrià López no aconsegueixen metall en un exigent i disputat nacional.

Insatisfacció per part de Triay i el seus entrenadors de Físics pel resultat, a pesar de fer-se amb el subcampionat d’Espanya. Una injusta decisió arbitral va fer que un perfecte triple punt no puges al marcador lo que posaria al ciutadellenc per davant al seu rival en 5-0, i una mala gestió estratègica en els darrers 10 segons, combinat amb un rival inconformista va fer que el resultat fos un 3-2 negatiu per Triay. Julen intentarà treu-se l’espina d’aquest campionat el proper cap de setmana en la final de la lliga Nacional.

Eufòrica torna Pons de Ponferrada amb el seu tercer puesto en un campionat en el que la categoria de la ciutadellenca -61kg és de gran nivell. En les fases eliminatòries va superar a les seves oponents de forma molt segura i amb un objectiu clar, ficar-se en la final, però en el combat decisiu va topar amb la actual campiona d’Espanya a la que Pons no va poder superar caient per un ajustat 1-0 en els darrers segons abans de sonar el gong de fi de combat. Ja en el darrer combat, amb el que Pons es penjava la medalla de bronze, la nostra va demostrar ser molt superior a la oponent andalusa.

Álvarez i López van lluitar molt dur per superar als seus respectius rivals. La primera va saltar al tatami amb una de les quatre millors lluitadores de la seva categoria en l’àmbit nacional, a la que no va poder superar ni tampoc va optar a la repesca ja que en posteriors rondes va caure, deixant a Álvarez fora de la competició. I per part del ferrerienc Adrià López acudia a aquesta fita per primera vegada i debutant de forma molt digna i en les dues modalitats, kata i kumite, però sense fortuna.

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930