Gaspar Alemany i Pedro López renovats per la pròxima temporada

El CE Esporles comunica que ha arribat a un acord per renovar al defensa central Gaspar Alemany Alorda per la pròxima temporada a tercera divisió.

El jugador de 28 anys, capità de l’equip les darreres temporades i veïnat d’Esporles, es compromet per una temporada més amb el nou projecte esportiu d’Isidro Marín.

Des del club estam molt contents i satisfets de contar una temporada més amb un jugador tant compromés amb els colors vermells de l’Esporles i esperam que enguany sigui una gran temporada tant a nivell individual i col·lectiu, per poder ajudar als més joves de l’equip.

Gaspar, un experimentat defensa dretà, que començà al futbol base de l’Esporles, i que va jugar també al Patronat, CD San Francisco, La Unión i Penya Arrabal, i ja a categoria amateur al CE Campos, CF Soller, i CE Esporles en varies etapes.

Molta sort aquesta temporada que comença i a seguir defensant l’escut i els colors de l’Esporles com sempre fas.

Enhorabona per la renovació!!

.

Pedro López renova una temporada més per l’Esporles

El jugador Pedro López de 27 anys es compromet amb el primer equip de tercera divisió per la temporada 2019/2020.

Pedro López que pot jugar d’extrem esquerra o de mitja punta, disputarà la seva tercera temporada a l’equip de Son Quint, sent un jugador

Amb anterioritat, va estar al Rvo La Victoria fent tot el futbol base allà, després va jugar al Rotlet Molinar durant tres temporades.

Un bon reforç de cara a la propera temporada per seguir treballant fort per aconseguir la permanència a tercera divisió una temporada més.

Enhorabona per la renovació!!

CE Esporles

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930