Es Nàutic es fa amb la majoria de podis Optimist i Làser a Fornells

El Trofeu Memorial Gumersindo Riera 2019 que ha organitzat aquest passat cap de setmana el Club Nàutic Fornells ha xerrat ciutadellenc, ja que els regatistes del Club Nàutic Ciutadella en les classes Optimist i Làser 4.7 han estat els clars dominadors, tant en masculí com en femení. I sobretot a Làser és on els alumnes de Toni Mascaró han mantingut un domini abssolut els dos dies a Fornells, destacant d’entrada Pepe de Sintas, primer masculi i guanyador de la general; i Laia Mendoza, primera fèmina.
Junt amb ells dos, classificació general tenyida d’Es Nàutic, amb Jack Vinnie segon, Toni Vidal tercer, Borja Torres quart, David Sosa cinquè o la mateixa Laia Mendoza, sisena abssoluta, tots ells del CN
Ciutadella.
I Optimist, es pot dir que tres quarts del mateix, amb majoria de regatistes del CNC dominant en aigües de Fornells i amb Toni Mesquida com a dominador total de la regata, finalitzant primer de la general i
sub 13. També molt a tenir en compte el paper de Maria Gornès, quarta a la general final, tercera sub 16 i guanyadora femenina.
Per grups, destacable igualment Clara Mendoza, segona; i Bernat Soler, tercer, els dos en sub 13. I en sub 11, Lluis Mascaró era quart i Neus Soler, sisena. Finalment, en el Grup D, Sasha Pons acabaria al segon
lloc i Álvaro Álvarez, tercer, dins una gran actuació conjunta dels membres del Club Nàutic Ciutadella a la primera de les classificatòries que es celebraran a Menorca; una a cada un dels clubs
de l’illa.

 

Calendario de Noticias
febrero 2020
L M X J V S D
« Ene    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829