SIS MEDALLES PELS KARATEKES DE FÍSICS EN EL CAMPIONAT DE BALEARS

Els karatekes del Físics es penjen sis metalls al coll de ma de Judith García, Julen Triay, Adrià López, Cris Pons, Judith Álvarez i Adrià López, que aquest darrer feia doblete al participar en les dues modalitats de Kata i kúmite.

El primer or de Físics sortia de les guantilles de Judith García qui va superar a totes les seves contrincants i així pujava al més alt del podi. L’altre or queia en mans de Julen Triay qui tenia una difícil lliguilla havent de lluitar amb els seus companys de la selecció Balear i medallistes nacionals però que finalment s’imposà havent de demostrar el seu bon estat. El ferrerienc Adrià López va pujar al podi en les dues modalitats de kata i kúmite fent valer la seva important condició física i demostrant ser el karateka més complert de l’expedició menorquina penjant-se dos metalls. Per part de Cris Pons hagué de saltar al tatami per enfrontar-se a les dues eivissenques medallistes nacionals i de gran nivell, uns combats molt complicats i en els que va superar a la primera però no va poder amb la segona quedant-se així en el segon escaló. La sisena medalla per els de Físics venia dels guants de Judith Àlvarez qui va haver de lluitar amb oponents de molta més envergadura per lo que sortia en desavantatge, així hi tot va aconseguir un tercer lloc molt digne. I els debutants Adrià Barber i Llucia Coll, així com Miquel Barea i Neus Marquet van saltar al tatami amb molt bona actitud i afrontant un campionat de molt bon nivell per lo que era difícil aconseguir classificar-se per una medalla.

A l’espera que des de la Federació arribi el llistat  dels seleccionats per el nacional que es celebrarà a Talavera de la Reina els propers 23 i 24 de novembre, els entrenadors Pere Calfat, Guel Pons i Shuto Triay estan confiats en aconseguir alguna plaça per entrar en la selecció Balear però conscients de que és difícil degut al elevat nivell que té la nostra autonomia en aquestes categories.

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930