Dues victòries consecutives!

No havíem aconseguit encadenar dues vistòries seguides en tot l’any i a més a més, ho hem fet amb dues golejades per 4-0. Llàstima que ara tenguem el paron nadalenc, perquè esteim enratxats…

El partit va començar molt bé, ja que als 10 minuts el pixitxi de l’equip, Jose Socías ja havía encetat el marcador. La primera part va ser bastant tranquila, amb un domini absolut per part nostra, però sense crear massa ocasions de gol. Fins que a la mitja hora de partit Jorge Nsg va fer el 0-2. Així arribarem al descans.

La tònica de la segona part va ser parescuda, ja que noltros teniem la possessió, però ells ens apretaven un poc més, gràcies als canvis que realitzaren a la mitja part. Al minut 65 Jose Socías s’encarregà de fer el 0-3 amb una volea immillorable amb la seva cama dreta. Però encara faltava el millor, el golàs del nostre central Albert Pérez Salas. Quan el resultat encara no era definitiu i la victoria encara no esteia clara, va aperèixer la figura del nº4 Establimenter per matar definitivament el partit!

Volem agraïr de tot cor a tota l’afició que ens acompanyà fins a Ca’n Picafort😍😍. Aquesta victoria, i totes, van per ells.

I per arrodonir un diumenge perfecte, tots plegats, afició, jugadors, directius i cos tècnic disfrutarem d’un bon dinar al Restaurant Ses Torres – Ariany.