L’Estadio Balear estrena nomenclatura a la seva façana

L’Atlètic Balears ha culminat aquesta setmana la col·locació de la nomenclatura oficial en la seva façana, que es pot observar des de la Via de Cintura. Per la nit està il·luminada. Sobre la façana es pot llegir Estadio Balear, a més de Proa Group (patrocinador principal de club) i Agon Lunos (empresa del màxim accionista i propietari).

El club vol comunicar, davant d’algunes crítiques llegides en xarxes socials, que la propietat ha apostat per mantenir el nom original del camp, ‘Estadio Balear’, tal com es va inaugurar al maig de 1960 i es va mantenir fins a la seva clausura el 2013, sense que ningú mai ho canviés. Per aquest motiu, pel simple fet de mantenir el nom inicial, el president ha decidit que es digui Estadio Balear, tal com reflecteixen algunes fotografies antigues realitzades dècades enrere, quan seguia amb el nom d ‘Estadio Balear’, a més d’afegir-se ‘Camp municipal’ .

El president Ingo Volckmann vol recordar que el veritablement important és que “hem tornat a ca nostra i que l’objectiu és poder acabar l’Estadi el més aviat possible, perquè mantenim la il·lusió intacta de tenir-lo acabat per disputar els playoffs una vegada que tenguem les autoritzacions pertinents“.

El club fomenta, respecta i fa servir les dues llengües oficials a l’hora de comunicar-se, tant la llengua catalana pròpia, com la de l’Estat (combinant-les en diferents missatges) i així mateix, en la seva aposta per l’expansió de la marca ATB, puntualment en anglès i alemany com fan moltíssims equips de qualsevol esport.

Inauguració

El club no ha fet una inauguració oficial, més enllà d’un breu i emotiu discurs de president al mes d’agost de 2019 a la primera jornada de lliga davant Las Palmas Atlético perquè té previst executar un seguit d’actuacions quan el camp estigui acabat al 100%. Quan estigui tot l’anell, les oficines, la sala de premsa i tot acabat, serà el moment de realitzar al costat de la Federació de Penyes, un calendari de visites escolars i de col·lectius socials que vulguin conèixer l’Estadio Balear, així com es convidarà els aficionats i penyistes a visitar-lo i conèixer-lo des de dins en un breu tour.

A més, el club té intenció d’organitzar una veritable festa d’inauguració quan estigui acabat, disputant un partit contra una selecció de “Llegendes de l’ATB” en coordinació amb els nostres veterans, del qual s’informarà amb antelació.

Avui i sempre Força Atlètic!

ATB

Calendario de Noticias
octubre 2021
L M X J V S D
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031