GRANS RESULTATS PER ALS DE FÍSICS EN LA LLIGA NACIONAL DE KARATE

Lucas Tobajas i Erika Capó tornen de Pamplona amb un or i un bronze respectivament. Tobajas es va mostrar superior a tots els seus oponents als que va anar desbancant en totes les eliminatòries. La jova Erika Capó va iniciar la seva tanda de assalts amb un contundent 6-0, en les rondes posteriors però en el pas a la final no va poder amb la seva contrincant, per lo que va haver de conformar-se amb el tercer lloc.  Aitor Faner no va córrer la mateixa sort, el jove debutant va saltar al tatami molt ben preparat en quant a nivell tècnic, però la inexperiència no li va permetre superar al seu rival.

Des del club de ponent Shotokan Ciutadella del centre esportiu Físics i els seus entrenadors Pere Calafat i Shuto Triay, comenten “els resultats obtinguts en aquesta edició de la Lliga Nacional de Karate són molt positius, fer un podi en un campionat nacional en el que hi participaven 800 esportistes de entre totes les categories i modalitats i a on hi participaven més de 100 clubs vinguts de tota Espanya no és gens fàcil, per lo que esteim molt satisfets dels nostres alumnes i convençuts de que esteim treballant en bon camí”

 

Calendario de Noticias
octubre 2021
L M X J V S D
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031