LA DELICADA SITUACIÓ A CATALUNYA PER LA COVID 19 DEIXA FORA DE COMPETICIÓ A FELIP MOLL (ES NÀUTIC) EN LA ‘BASE MINI BARCELONA’

La FNOB, amb l’acord de la Federació Catalana de Vela i el Reial Club Nàutic de Barcelona, ha anunciat oficialment el que gairebé era un secret a veus i un fet per al regatista del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll. La suspensió de la regata ‘Base Mini Barcelona Trofeu Saló Nàutic’, a causa de la delicada situació sanitària de l’àrea metropolitana de Barcelona per la pandèmia de la covid-19 i atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries i de la Generalitat.
L’organització està treballant amb la Federació Catalana de Vela, l’Ajuntament, el RCNB i els propis regatistes per celebrar la regata el pròxim mes de setembre, en coordinació amb altres esdeveniments esportius ja programats i sempre que la situació sanitària ho permeti a Catalunya, a on Felip Moll (Es Nàutic) s’havia desplaçat aquest cap de setmana per a començar a competir avui, en el què era el seu retorn a la competició després de cinc mesos aturat.
En tot cas, l’organització donarà el màxim suport als regatistes inscrits per tal de minimitzar els inconvenients que aquesta situació els pugui provocar.
Calendario de Noticias
septiembre 2020
L M X J V S D
« Ago    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930