PERE PONSETÍ (ES NÀUTIC) TORNA A ESCENA DESPRÉS D’ESCLATAR LA COVID-19 I HO FARÀ EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA LÀSER STÀNDARD

Dies marcats en vermell des d’aquest divendres dia 18 al dimarts dia 22 d’aquest mes de septembre per al regatista internacional del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, resident a Palma de Mallorca. Més de mig any després de les seves darreres fites nacionals i internacionals, el major dels Ponsetí tornarà a competir a nivell nacional i ho farà des de demà passat en els Campionats d’Espanya de la classe olímpica Làser Stàndard absolut i sub-21; un Nacional 2020 que s’ha de celebrar en aigües d’Eivissa i que finalment va haver de canviar de dates, a causa del trasllat dels campionats internacionals, com el del Campionat d’Europa absolut a celebrar-se a Atenes, (Grècia) i el Campionat d’Europa màster, previst a Mònaco.
La coincidència de dates amb els Campionats d’Europa obligà a l’organització, a instàncies de la Real Federació Espanyola de Vela, a traslladar el Campionat d’Espanya de l’especialitat olímpica a aquests pròxims dies. D’aquesta manera, amb el canvi de dates, es pretén assegurar la participació dels regatistas integrants en l’equip espanyol, que té previst viatjar a Atenes per a disputar l’Europeu, a celebrar-se del 9 al 16 d’octubre.
Calendario de Noticias
septiembre 2020
L M X J V S D
« Ago    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930