PERE PONSETÍ (ES NÀUTIC), NOU CAMPIÓ D’ESPANYA SUB21 DE LÀSER ESTÀNDARD

«ERA DIFÍCIL SER REGULAR AMB EL VENT INESTABLE PERÒ FELIÇ I ENTRENAR AMB L’EQUIP ESPANYOL M’HA DONAT ELS FRUITS»
Decisiva jornada final en el Campionat d’Espanya de la classe olímpica Làser Estàndard, que ja ha conclòs amb l’organització del Club Nàutic Eivissa. El certamen nacional va acabar amb el regatista del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, com a flamant i merescut nou campió d’Espanya Sub21, mostrant-se molt superior, tancant a més a Eivissa el Top5 de la classificació general i avantatjant en 30 punts al segon classificat a la seva categoria, Marcelo Caire (CN Cambrils), vuitè de la general. Tancava el podi Pep Cazador (CN s’Arenal), novè de la general.
En el camp de regates, Ponsetí i companyia tornaven a trobar-se un vent indecís, del S-W I entre 8 i 11 nusos d’intensitat però finalment el ciutadellenc, campió d’Espanya Làser Estàndard Sub21 i cinquè absolut.
Màxima satisfacció en Es Nàutic i per part de Pere Ponsetí (CNC), mig any després que el coronavirus el deixés fora de les regates i de les competicions, com a tot el món de la vela. En paraules de Ponsetí, encara a Eivissa, «ha estat un campionat on ser regular era molt complicat amb un vent molt inestable. Estic content amb la posició obtinguda, crec que és un lloc que em correspon tot i que també veig que puc competir per el podi», ens conta Ponsetí.
La clau de l’èxit d’aquest campionat han estat les «remuntades, ja que per les inestabilitats podia tenir un mal començament de prova però amb un ritme de navegació superior a la majoria i bones decisions tàctiques, m’ha permès escalar».
No era un Nacional qualsevol per a Ponsetí (CNC), en plena pandèmia de covid, i per açò afrontava el campionat «amb moltes ganes de competir ja que des d’abans del confinament que no corríem. Així que després d’estar entrenant des de maig, he arribat a Eivissa amb bona forma física i molt de rodatge. Es nota que durant aquest període aturat els entrenaments amb l’equip espanyol han tret fruit, si ens comparam amb la resta de companys meus»
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930