LA COVID-19 DEIXA SENSE ELS SEUS RESPECTIUS EUROPEUS RADIAL I ESTÀNDARD A DAVID I PERE PONSETÍ

Els germans David i Pere Ponsetí es queden a terra, després que s’hagin anunciat les cancel·lacions a causa de la covid-19 dels Campionats d’Europa 2020 de Làser Radial a Hyeres (França) i de Làser Stàndard sub-21 a Montenegro, que s’havien de celebrar aquest mes d’octubre. David Ponsetí havia de participar en el de Radial, com a millor sub-17 del rànquing espanyol i el seu germà major, Pere,
com a primer del rànquing sub-21.
Una decisió mala d’entendre des de l’entorn dels dos regatistes, en un esport que es fa totalment a l’aire lliure, essent en teoria senzill mantenir les mesures sanitàries. Açò sí, sempre respectant els Ponsetí la decisió, per les restriccions imposades.
Una llàstima, fer feina tot s’any, classificar-te per anar a un internacional i acabar-ho així. «No, tocats no. Ho accepten entenent les circumstàncies actuals».

VERSIÓN EN ESPAÑOL
LA COVID-19 DEJA SIN SUS RESPECTIVOS CAMPEONATOS DE EUROPA RADIAL Y STÁNDARD A DAVID Y PERE PONSETÍ
Los hermanos David y Pere Ponsetí se quedan en tierra, después que se hayan anunciado las cancelaciones a causa de la covid-19 de los Campeonatos de Europa 2020 de Láser Radial en Hyeres (Francia) y de Láser Stàndard sub-21 en Montenegro, que se tenían que celebrar este mes de octubre. David Ponsetí tenía que participar en el de Radial, como mejor sub-17 del ranking español y su hermano mayor, Pere, como primero del ranking sub-21.
Una decisión difícil de entender desde el entorno de los dos regatistas, en un deporte que se celebra totalmente al aire libre, siendo en teoría sencillo mantener las medidas sanitarias.
Eso sí, siempre respetando los Ponsetí la decisión, por las restricciones impuestas.
Una lástima hacer trabajo todo el año, clasificarte para ir a un internacional y acabarlo así. «No, tocados no. Lo aceptan, entendiendo las circunstancias actuales».
Calendario de Noticias
marzo 2021
L M X J V S D
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031