UNA TEMPORADA MÉS ES NÀUTIC ACULL EL CURS DEL ‘PER’ A CIUTADELLA, GRÀCIES A L’ACORD AMB ACADÈMIA DENÀUTICA

El curs de nàutica del PER aterra novament a Ciutadella, de la mà de l’Acadèmia DeNáutica i gràcies a un conveni establert amb el Club Nàutic Ciutadella de fa estona. El PER es du a terme a l’aula d’Es Nàutic i s’imparteix a Ponent gràcies al conveni anual entre ambdues entitats, que ho fa possible una vegada més.
El seu professor és el ciutadellenc Pedro Vivó, antic mariner del CN Ciutadella i qui els darrers cinc anys ha estat a la prestigiosa escola Neptuno de Barcelona, on també impartia diferents cursos del món de la nàutica.
També en els cursos de PER la covid-19 s’ha fet notar, obligats a haver de muntar fins a dos grups, els dilluns i els dimecres, amb una trentena d’alumnes. Ens explica Vivó que les seves prioritats a l’hora de mostrar el PER són “més enllà d’aprovar l’examen, que l’alumnat aprengui tot el necessari per navegar amb certa seguretat, tant a motor com a la vela.
Veu Vivó que els perfils de la gent que participa en aquests primers cursos de PER estan bastant variats. “Hi ha bastant disparitat d’edats, des dels 18 anys amb què ja et pots treure el PER, fins a prop de 60 anys”. Uns alumnes que assisteixen en el CN Ciutadella per diferents motius i amb perfils variats. “Uns venen per gust, per tenir el títol i poder navegar per lliure; i uns altres, per acabar tenint una sortida professional,començant per el PER i pujant titulacions”, assenyala Vivó.

 

 

 

Calendario de Noticias
febrero 2021
L M X J V S D
« Ene    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728