FELIP MOLL (ES NÀUTIC), ACCENT MENORQUÍ EN EL GRAN PREMI D’ITÀLIA ‘MINI’, AMB SIS EXIGENTS DIES DE RECORREGUT A DOS

El Gran Premi d’Italia (GPI) és una regata d’unes 540NM en doble que recorre aigües italianes i allà hi serà el regatista ‘mini’ del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll. Amb sortida a Gènova, el regatista CNC navegarà cap a Còrsega, haurà de passar pel difícil estret de Bonifaci, travessarà el mar Tirrè cap a l’illa de Giannutri per, finalment, pujar cap a Gènova de nou, entre les illes de l’arxipèlag Toscà.
En cas de mala meteorologia, com ens avança Felip Moll, es farà un recorregut alternatiu per la banda est de Còrsega i Sardenya.
Per primera vegada el representant del CN Ciutadella i la seva embarcació farà una regata a dos amb un altre mini que no és l’Allevà. “La honorable capitana Djemila m’ha acceptat com a ‘coskipper’ amb el seu Kairos 552, un Pogo2 igual que el meu”, ens explica Moll.
La sortida serà aquest pròxim dissabte dia 17, amb una durada aproximada d’uns sis dies, resultant ser aquesta la darrera regata de la temporada, “per passar-ho bé en un recorregut molt interessant, amb la millor companyia i amb molts de companys amb altres embarcacions”.
Calendario de Noticias
febrero 2021
L M X J V S D
« Ene    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728