TOT PER DECIDIR ENCARA I MOLT PENDENTS DEL VENT EN EL TROFEU ALMIRALL FARRAGUT 2020 I EL TROFEU ILLES BALEARS

Tot per decidir encara en el Trofeu Almirall Farragut 2020 que organitza des d’avui dissabte el Club Nàutic Ciutadella. Aquest dissabte es vivia en la badia de Ciutadella una primera jornada accidentada, ja que sobre les 10 hores del matí es pujava a intel·ligència (ajornament) per a, ja sobre les 13.30 hores del migdia i després d’una tensa espera en el Moll de la Trona, pujar a delta i per tant la flota a l’aigua.

Començava l’Almirall Farragut, amb gairebé un centenar de regatistes. Un aperitiu del trofeu d’enguany, molt marcat per les mesures de seguretat per la covid-19, que ho va deixar tot per a aquest diumenge, amb Toni Mesquida (CN Ciutadella) en Optimist, Jesús Flórez (CM Maó) en Làser 4.7 i Marc Sans (CMM) en Optimist D, com a primers líders.
Un Farragut 2020 que es decideix aquest diumenge dematí, confiant que bufi una mica més de vent que dissabte i es puguin fer diverses proves, confien en el CN Ciutadella. «Donen vent fluix, una cosa més intensa que aquests dies», avisen.
LÀSER 4.7
El regatista del CM Maó, Jesús Flórez Rotger, mana en el Làser 4.7, acompanyat de moment en el podi d’Antoni Juan Moll (CN Ciutadella), David Triay Jordà (CM Maó) i Aitana Cavaller Dove (CN Ciutadella), primera dona també a Ciutadella.
OPTMIST i OPTIMIST D
Quant a la prova per excel·lència del Farragut de Ciutadella, els Optimist, domini de moment del local Toni Mesquida Mercadal (CN Ciutadella), seguit de Bernat Soler Llufriu (CN Ciutadella), Joan Sosa Català (CM Maó) i Sergi Rami Pons Aguiló (CN Villacarlos). Paral·lelament, en els Optimist D, mana el maonès Marc Sans Díaz (CM Maó), acompanyat en el podi per Bruno Sanz Muñoz i Martina Sánchez Ruiz, tots dos integrants del CN Ciutadella.
Unes primeres hores d’aquest Almirall Farragut marcades per la falta de vent i la celebració de dues entretingudes regates.
ILLES BALEARS LÀSER RADIAL 2020
Quant al Trofeu Illes Balears 2020 de Làser Radial, aquest dissabte s’ha viscut la seva segona jornada de campionat a Ciutadella, amb dues noves proves marcades una altra vegada pel domini per segon dia consecutiu de la regatista mallorquina, Aina Bauzà Roig, del CV Port d’Andratx, que es manté més líder. Per darrere seu estan aquesta última jornada, Jagoba Huércanos Machimbarrena (CN Sant Antoni), Javier Plomer Quiroga (CV Port d’Andratx) i Pau Homar Herrero (CN s’Arenal).
En aquest Illes Balears, amb gairebé 50 participants, els primers menorquins són els regatistes del CN Ciutadella, David Ponsetí i Borja Torres, vuitè i novè de la general, pendents del que succeeixi avui.
En finalitzar l’Illes Balears i el Farragut diumenge capvespre es realitzarà un discret lliurament de premis.

Calendario de Noticias
enero 2021
L M X J V S D
« Dic    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031