PAPER NOTABLE DELS PROMETEDORS PALISTES D’ES NÀUTIC A LA PRIMERA PROVA DE LA LLIGA D’HIVERN A MAÓ

Aquest passat dissabte es va viure en aigües de Maó i organitzat per el CM Mahón la primera prova de la Lliga Hivern CMM, que a més va suposar també la primera prova de les tres que componen els Jocs Escolars per aquest curs 2020-21, que promou el Consell de Menorca i la seva conselleria d’Esports.
Amb més de 100 palistes de les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, Maó va celebrar una primera cita en la què la trentena de palista del CN Ciutadella van mostrar un molt bon nivell, competint fins al final per molts dels podis en joc.
En Prebenjamí K1, en els 1.000 metres, victòria del CNC Lluís Pons mentre que en dones, tres primeres places per les CNC Olivia Sans, Paula Martín i Alba Martín, en aquest ordre. A Benjamí, també als 1.000m, triomf de Marc Llompart i tercera plaça per Morell Márquez i a Aleví masculí, ja als 2.000m, domini aclaparador del CN Ciutadella, amb les sis primeres posicions seves: Miquel Llompart, Albert Riera, Joan Vinent, Joan Campins, Ígor da Costa i Sergio da Costa; en dones, triomf de la seva companya Berta Sans.
En Infantils i ja en els 3.000 metres, segona i tercera posició per Haize Quevedo i Iván Zornoza mentre que en Cadet homes, Marc Sans era cinquè a la general i en dones, Eva Guerrero, quarta. Mateixa posició per Àlex Pons en Júnior homes als 5.000 metres.
I a part, menció molt especial per al nostre ‘paracanoe’ als 1.000 metres, Marc Cervera, present en les aigües de Maó i donant el call, com tots els altres, clar que sí.
La segona prova de la Lliga Hivern tornarà ser classificatòria per els Jocs Escolars i es celebrarà el dissabte 28 de novembre, també en el Marítimo de Maó.
Calendario de Noticias
enero 2021
L M X J V S D
« Dic    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031