PERE PONSETÍ, AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA A LES CANÀRIES, PREPARANT EL FINAL D’UN 2020 ATÍPIC I ESPECIAL

Que aquesta temporada del 2020 no ha estat un curs esportiu normal és una evidència. Com tampoc ho ha estat per el regatista de referència del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, que ha vist com alguns dels seus esdeveniments també queien de l’agenda, com el darrer Campionat d’Europa de Làser Estàndard. Ara el regatista del CNC, des de les Illes Canàries, a Tenerife, es prepara i s’entrena amb la Selecció Espanyola Estàndard. Amb ment, acabar de la millor manera possible aquest atípic 2020 i amb varis campionats en ment, des de les Canàries mateix.

Després de ses anulacions dels darrers Campionats d’Europa per Pere Ponsetí, el més preferible té clar el regatista d’Es Nàutic que és anar «pas a pas». A principis de desembre viurà amb Espanya la prestigiosa Setmana Olímpica Canària, que de moment du camí de fer-se. I a final d’any estava previst anar a competir a la Christmas Race (Palamós) però ja està anul·lada per tema de la covid-19 a Catalunya. Ponsetí, en paraules de ca seva, es mostra «molt content de formar part del pla d’entrenament de l’equip nacional» i de fer-ho com a primer juvenil (sub-21), entrenant amb els millors de la classe Laser Estàndard. I és que junt amb Ponsetí i són els més destacats del país ara per ara, entre els quals hi són els dos canaris Joel Rodriguez (7è a l’Europeu absolut) i Joaquín Blanco (14è Europeu absolut) que poden accedir a qualque plaça per Tòkio 2021. Dins l’equip, junt amb el CNC, també hi ha l’eivissenc Carlos Rosselló.
Malgrat la situació actual de la covid-19, Ponsetí i companyia poden seguir la preparació establerta amb l’entrenador nacional, Jano Toro.
La primera gran prova per Pere Ponsetí (CNC) serà a Las Palmas de Gran Canària, que es convertirà, entre el 4 i 8 de desembre pròxims, en el punt d’atenció de l’esport de la vela lleugera internacional, amb la celebració de la 17a Setmana Olímpica Canària de Vela, organitzada pel Real Club Nàutic de Gran Canària amb el suport de l’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canaria. I allà serà el major dels Ponsetí, a un esdeveniment esportiu que reunirà a 134 regatistes de 20 països, la qual cosa permetrà posicionar la capital grancanària com a capital mundial de la vela.
Calendario de Noticias
enero 2021
L M X J V S D
« Dic    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031